Düğün Hazırlığı Yapan Genç Kız Kazada Hayatını Kaybetti

Yozgat'ta düğün hazırlığında olan genç kızında içinde olduğu araç biçerdöverle çarpıştı. Kazada genç kız ve 2 kişi daha hayatını kaybetti.

27.06.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-12:27) Düğün Hazırlığı Yapan Genç Kız Kazada Hayatını Kaybetti

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, düğün hazırlığında olan iki dünür aile üyelerinin yer adlığı otomobilin biçerdöverle çarpışması neticesinde içlerinde nişanlı genç kızın da bulunduğu 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Nuh Yüksel yönetimindeki 06 KMV 99 plakalı araç, Ankara-Yozgat karayolu Sekili köyü civarında sürücüsünün kimliği ve plakası şimdilik tespti edilemeyen biçerdöverle çarpıştı.

Kazada, araçta olan Zafir (36) ve Melike Yüksel (16) ile Sema Koç (22) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Nuh Yüksel ve Aleyna Yüksel ile Sema Koç'un kardeşi Ceyda Koç ise yaralandı.

Sağlık birimlerinin ilk müdahalesinin sonrasında ambulanslarla Yerköy Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların yaşam tehlikesi olduğu bildirildi.

Kaza ardından olay yerinden biçerdöverle kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Nişanlıları ölüm ayırdı

Yüksel ve Koç ailelerinin, kazada yaşamını yitiren Sema Koç ile nişanlısının bir hafta sonraki düğünü için hazırlık yaptığı bildirildi.

Araçtaki kişilerin çiftin evlenmesinin ardından Ankara'da oturacağı eve çeyizlerini ve eşyalarını yerleştirmekten dönerken kaza yaptığı, Sema Koç'un nişanlısının ise Ankara'da olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal