Dolandırıcılığa Kurban Gitti: Pakistan'da Takma Postla Keçi Satıldı

Kurban Bayramı yaklaşırken yine birbirinden ilgi çekici olaylar yaşanmaya başladı. Bunlardan biri de Pakistan'da bir koyunun üzerine takma post yapıştırılıp satılması oldu.

25.07.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-17:37)

Kurban Bayramı için hazırlıklara başlandı...
Pakistan’da bayram için kurbanlık koyun almaya niyetlenen bir kişi, satıl aldığı koyunun postunun takma olduğunu, satıl aldığı hayvanın aslında koyun değil keçi olduğunu fark edince olanlar oldu.

Koyun görünümlü keçi dolandırıcılığı sosyal medyada ses getirdi. Paylaşılan bu haberin ardından kurban alıcıları daha temkinli tavırlar sergiledi.

Pakistan’da 1 Ağustos günü başlayan Kurban Bayramı için hazırlıklar başladı. Ülke genelinde başlayan kurban satışları, beraberinde ilginç dolandırıcılık haberlerini de doğurdu.
Pencap eyaletinde bir vatandaş, dolandırıcılığa kurban gitti. Dolandırıcılar, vatandaşa kurbanlık koyun diye üzerine koyun yünü yapıştırılmış keçi sattı.

Vatandaş, aldığı hayvanın tüylerinin dökülmesi ile dolandırıldığının farkına varırken, keçinin üzerine tutkal ile koyun yünü yapıştırıldığı ortaya çıktı. Olayın görüntüleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal