Dinamo Kiev kalecisi Georgiy Bushchan Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını kazanarak çok eğleneceklerini söyledi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev'n kalecisi Georgiy Bushchan, yaptığı açıklamalarla sarı lacivertli taraftarları bir hayli kızdırdı.

20.06.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-09:25) Dinamo Kiev kalecisi Georgiy Bushchan Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçını kazanarak çok eğleneceklerini söyledi

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de hazırlıklara start verilmişti.

Ukraynalı kaleciden gerginlik yaratacak açıklama

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Dinamo Kiev ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, rakibi Dinamo Kiev'in kalecisi Georgiy Bushchan'ın yaptığı açıklamaları büyük bir şaşkınlıkla takip etti.


Açıklamaları büyük tepki topladı

Ukraynalı kaleci Georgiy Bushchan, temsilcimiz Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşması ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir kura çektik. Şunu söyleyebilirim; Fenerbahçe'nin çıkmasından etkilenmedim. Bu beklediğimiz bir şeydi. Her turda önemli rakipler var. Umarım, Şampiyonlar Ligi'nde daha da ileri gideceğiz ve daha eğlenceli olacak... ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçları ne zaman oynanacak?

İki ayaklı oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda ilk karşılaşma 19-20 Temmuz aralığında Polonya'da oynanacak olurken, rövanş karşılaşması ise 26-27 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da oynanacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal