Miguel Trauco Beşiktaş'a mı transfer olacak? Beşiktaş sol bek transferinde Miguel Trauco ile anlaştı

Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığının ardından sol bek transferi için harekete geçildi. Perulu oyuncu Miguel Trauco Beşiktaş'a mı transfer olacak?

20.06.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-17:04)

Beşiktaş'da Rıdvan Yılmaz'ın Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a imza atması beklenirken, yerine nasıl bir transfer yapılacağı merakla bekleniyordu.

Umut Meraş tek kalacak!

Rıdvan Yılmaz'ın Almanya'ya transferinden yaklaşık olarak 6-7 Milyon Euro arasında bir gelir etmesi beklenen Beşiktaş'ın sol bek pozisyonunda tek oyuncusunun Umut Meraş kalacak olması nedeniyle transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sol bek transferi için yönetime liste verdi

Fransız teknik adam Valerien Ismael ve Beşiktaş yönetimi arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde sol bek transferi için harekete geçildi. Beşiktaşlı yetkililer Valerien'in verdiği liste doğrultusunda görüşmeler başladı.


Perulu oyuncu gündeme geldi

Beşiktaş yönetiminin sol bek transferi için listesinde yer alan isimlerden biri ortaya çıktı. Son olarak Fransız ekibi Saint Etienne'de forma giyen ve sözleşmesinin bitmesine tam 10 gün kalan Perulu oyuncu Miguel Trauco olduğu ortaya çıktı.

Valerien transfere onay verdi

Teknik Direktör Valerien Ismael'in olumlu yönde rapor verdiği Miguel Trauco için harekete geçen Beşiktaş yönetiminin oyuncuya bonservis ücreti ödenmeyecek olması nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Tek problem imza parası

29 yaşındaki oyuncu Miguel Trauco ile menajeri aracılığı ile temasa geçen Beşiktaş yönetiminin yaptığı görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Bonservis ücreti bulunmayan Miguel Trauco için imza parası da ödemek istemeyen siyah beyazlıların pazarlıklara devam ettiği konuşuluyor. Senelik ücret konusunda Perulu oyuncu ile anlaşan Beşiktaş yönetimi imza parası nedeniyle pazarlıklarını sürdürüyor.


İmzaların atılması bekleniyor

Bu hafta içerisinde Miguel Trauco ile Beşiktaş yönetimi arasında gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanarak transferde imzaların atılması bekleniyor.

Trauco'nun kariyeri

Futbol hayatına ülkesi Peru'da başlayan Miguel Trauco, 2016-2017 sezonunda Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'ya bedelsiz olarak transfer olmasının ardından dikkatleri üzerine çekmiş ve 2019-2020 sezonunda ise Fransa Ligue 1 ekibi Saint Etienne'e 1 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu.

Saint Etienne performansı

Fransız ekibi Saint Etienne ile 51 karşılaşmada forma giyme şansı bulan Miguel Trauco, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal