Deportivo Emre Çolak Kararını Verdi!

Bu sezon La Liga'da küme düşen Deportivo La Coruna’da yönetim, Emre Çolak konusunda kararını verdi.

02.05.2018-12:19 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-12:02) Deportivo Emre Çolak Kararını Verdi!

Gelecek sezon İspanya 2. Ligi’nde yer alacak Deportivo La Coruna’da yönetim, içlerinde Emre Çolak'ın da yer aldığı takımın önemli isimlerini kadroda tutmak istiyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, gelecek sezon 2. Lig’de mücadele verecek Deportivo La Coruna, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlamış durumda. İspanyol ekibinde kiralık olarak forma giyen Valverde, Bakkali, Lucas Perez ve Adrian'ın, opsiyon haklarının kullanılmayacağı ve bonservislerini elinden bulunduran takımlarına geri dönecekleri ifade edildi.

Deportivo La Coruna idarecilerinin, önümüzdeki sezonun kadrosunda takım adına büyük önem taşıdığını düşündüğü oyuncuları olası transfer teklifleri karşısında göndermek istemediği belirtildi. “El Turco” lakaplı İspanyol takımında yöneticiler, Fede Cartabia, Pedro Mosquera, Emre Çolak, Schar ve Luisinho gibi isimler için teklifler alındığını fakat bu futbolcuların takıma olan bağlılıklarını gösterdiğini ve kendilerinin de bu oyuncuları ellerinde tutmak istediklerini ifade etti.

Takımın teknik direktörü Clarence Seedorf ile gelecek sezon yola devam edilip edilmeyeceğinin ise yeni sportif direktörün göreve başlamasının ardından netleşeceği öğrenildi.

Ajansspor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal