Deniz Akvaryumu

Deniz akvaryumu nasıl kurulur? Deniz akvaryumu malzemeleri nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-20:00 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-19:51) Deniz Akvaryumu

Deniz akvaryumu kurulumu sırasında alınacak olan deniz akvaryumu malzemeleri alınan akvaryum yapısına uygun olmak zorunda. Malzeme tercihi ve satın alma sırasında deniz akvaryumu için lazım olanları iyi incelemek lazım.

Para açısından bazı kısıtlamaları belli başlı yerlerde yapmak lazım, ana ekipmanlarda çok da tasarruf yapmamak lazım. Ekipman kalitesi kötülüğü beslenmek istenen canlı sayısından feragat etmek manasına gelir.

Kısıtlama yaparken dikkat edilmesi lazım olan malzemeler Protein skimmer, deniz akvaryumu aydınlatma armatürleri, taban malzemesi, canlı kaya kalitesi ve devridaim motorudur. Bunun haricinde bir kaç esnemeler olması makul olabilir. Kıstas bellidir, önce tuzlu su balıklarına yada deniz akvaryumu mercan türlerine yatırım yapmamak lazım, malzemelere yapılarak sağlam sistem kurulacak.

Deniz akvaryumu için lazım olanlar listesinde protein Skimmer hayati bir konuma sahiptir. Deniz akvaryumu aydınlatma hususu diğer bir deniz akvaryumu için lazım olanlar listesinde olan birşeydir ve son derece dikkate alınması lazım olan bir meseledir. Deniz akvaryumu bünyesinde kalitesiz ışıklandırma tercihi sağlıklı bir yapının önündeki engel olarak bir zaman sonra karşınıza gelir.

Malzeme devamında karşımıza su hareketi için malzeme alımı gelir. Deniz akvaryumu akıntı ve dalga motorları tercihi diğerleri gibi hayatidir. Suyu ısıtmayan, geniş açı akıntı veren dalga motorları tercih edilmeli. Aynı biçimde, deniz akvaryumu kurulumu sırasında taban ekipmanı deniz akvaryumu kumu da birçok yönden yardımcı unsur olduğu için iyi seçilmeli. Mercan Kırığı ve Kumu hususuna göz atmakta fayda var. Deniz akvaryumu için lazım olanlar tarafında canlı kaya diğer bir meseledir. Canlı kaya yada seramik kaya alınabilir.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal