Delist olan coin parası ne olur? Coin delist olursa para yanar mı?

Yatırım anlamında son zamanların en çok tercih edilen piyasası olan kripto para piyasasında delist olan coinler bir çok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Peki Delist olan coin parası ne olur? Coin delist olursa para yanar mı? Konu hakkındaki tüm soruların yanıtları haberimizde...

12.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-13:57) Delist olan coin parası ne olur? Coin delist olursa para yanar mı?

Her geçen gün dünya ekonomisinde daha fazla alan kaplayan ve haliye daha çok önem kazanan kripto para piyasası hakkında çeşitli araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Milyonlarca kişinin günümüzde bir numaralı yatırım aracı olarak kullandığı Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar hakkında delist kavramı yatırımcıların en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Kripto para dünyasındaki merak edilen kavramlardan birisi olan delist hakkında araştırmalar oldukça yoğunlaştı. Peki Delist olan coin parası ne olur? Coin delist olursa para yanar mı?

Delist olan coin parası ne olur?

Listeden çıkarmak anlamına gelen delist, kripto para piyasasında ise bir varlığın borsadan çıkarılam anlamını taşımaktadır. Borsa, listeleme gereksinimlerini karşılamayan birimleri piyasadan kaldırmaktadır. Bu kaldırma işlemi ise belirli şartların oluşması halinde gerçekleşmektedir. Delist olan bir coin’in geliştirme faaliyetinin kalitesi ve seviyesi’, ‘proje ağı ve / veya akıllı sözleşme kararlılığı’, ‘proje ekibinden halkla iletişim düzeyi’, ‘ bir değişimden gelen durum tespiti taleplerine yanıt verme’, ‘etik olmayan veya hileli davranış kanıtı’ projenin sağlıklı, sürdürülebilir bir blok zinciri ve kripto para birimi ekosistemine katkıda bulunup bulunmadığı’ , ‘borsanın proje ile iş yapmayı kabul edilemez veya riskli bulduğu diğer nedenler’ gibi sebeplerden en az bir tanesini gerçekleştirmiş olması gerekir.

Delist olan co

Kripto para borsası delist edilen bir para biriminin delist edilmesi işlemini gerçekleşmeden önce mutlaka açıklamaktadır. İşte delist olan coinler:

AirSwap (AST)

Aventus (AVT)

Contentbox (BOX)

 Cindicator (CND)

 Cortex (CTXC)

DragonChain (DRGN)

DATA (DTA)

Dragon Token (DTX)

DAOstack (GEN)

Hydro Protocol (HOT)

IOS (IOST)

MATRIX (MAN)

MobileGO (MGO)

MedicalChain (MTN)

Nucleus Vision (NCASH)

OKEx (OKB)

OnLive (ONL)

Ripio Credit Network (RCN)

Request Network (REQ)

RSK Infrastructure Framework (RIF)

Swam (SWM)

Tripio (TRIO)

Monolith (TKN)

BLOCKv (VEE)

V Systems (VSYS)

WePower (WPR)

Waltonchain (WTC)

Xriba (XRA)

Blockmason Credit Protocol (BCPT)

CyberMiles (CMT)

Time New Bank (TNB)

VIBE (VIBE)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal