Cüneyt Çakır Türkiye'den gidecek mi? Cüneyt Çakır Katar Liginde mi görev alacak, UEFA maçlarına gidebilecek mi?

Merkez Hakem Kurulu tarafından geçtiğimiz günlerde Süper Lig kadrosundan çıkarılan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a bir kötü haberde UEFA'dan geldi. Gelecek hafta UEFA Avrupa Ligi'nde West Ham United - Sevilla maçı geri alındı. Peki Cüneyt Çakır Türkiye'den gidecek mi? UEFA maçlarına gidebilecek mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

12.03.2022-23:53 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-23:54) Cüneyt Çakır Türkiye'den gidecek mi? Cüneyt Çakır Katar Liginde mi görev alacak, UEFA maçlarına gidebilecek mi?

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından geçtiğimiz günlerde Süper Lig kadrosundan çıkarıldığı duyurulan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a bir kötü haberi de UEFA verdi. Türkiye'de yaşanan olaylardan sonra Çakır'ın gelecek hafta UEFA Avrupa Ligi'nde yönetecek olduğu West Ham United - Sevilla maçı da geri alındı. West Ham United - Sevilla maçında Cüneyt Çakır'ın yardımcı hakemleri ise Bahattin Duran, Tarık Ongun ve dördüncü hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olacaktı. 

Cüneyt Çakır Katar Liginde görev alacak mı

Cüneyt Çakır Katar Liginde görev alacak mı?

14 gün sonra gerçekleştirilecek olan 2022 Dünya Kupası'nda maç yönetecek aday hakemlerin atletik testlerinde hakem Cüneyt Çakır'ın herhangi bir gelişme olmazsa katılmayacağı söylendi. Bu yüzden Cüneyt Çakır'ın Katar'a gitme şansıda kalmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal