Süper Lig yayın hakları ihalesini kim aldı? Süper Lig maçları hangi kanallardan nasıl izlenecek?

Süper Lig ve TFF 1.Lig’in yayın hakları konusunda Digiturk ile ihale sözleşmesinin imzalanamaması sonrası Süper Lig yayın hakları ihalesini kim aldı? ve Süper Lig maçları hangi kanallardan nasıl izlenecek? soruları gündeme geldi. Konu hakkında son detaylar haberimizde...

12.03.2022-22:42 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-22:43) Süper Lig yayın hakları ihalesini kim aldı? Süper Lig maçları hangi kanallardan nasıl izlenecek?

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1.Lig’in yayın şirketi olan Digiturk, artık bu apolete sahip olmayacak. Uzun bir zamandır Süper Lig maçlarını futbol severlerle buluşturan Digiturk’ün yayın ihale sözleşmesini imzalamaması sonrasında ihale için haklar Saran ve TRT’ye geçmişti. Bu iki kurumdan hangisinin Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yeni yayıncısı olacağı sorusu halen spor dünyasının gündeminin zirvesinde yer alıyor.

Süper Lig yayın hakları ihalesini kim aldı?

Yayın İhale Komisyonu yaptığı açıklamasında Digiturk’ün Süper Lig ve TFF 1.Lig yayın ihalesi sözleşmesini verilen süre içerisinde imzalamaması üzerine ihale konusunda hakların Saran Group ve TRT’ye geçtiğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu bu iki ligin yayın ihalesini alacak olan kurumu belirlemek adına Saran Group ve TRT’yi Riva Tesisleri’ne davet etti.

Yaklaşık 7 gün içerisinde Süper Lig’in ve TFF 1. Lig’in yeni yayıncısının belli olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig yayın ihalesi

Süper Lig maçları hangi kanallardan nasıl izlenecek?

Süper Lig maçlarının hangi kanallardan izleneceği sorusu henüz netlik kazanmadı. Bazı iddialara göre Kulüpler Birliği ‘’Süper Lig TV’’ adı verilen bir kanal kurarak yayın haklarını tüm takımlar arasında paylaştırmayı amaçlıyor. Fakat konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal