Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Başkan Erdoğan Öncülüğünde Yarın Toplanacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, önümüzdeki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde toplanacak.

30.05.2021-18:10 - (Son Güncelleme: 30.05.2021-18:10) Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Başkan Erdoğan Öncülüğünde Yarın Toplanacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Başkan Erdoğan öncülüğünde bir araya geliyor. Gerçekleşecek olan toplantıda koronavirüs salgını ile mücadele başta olmak üzere kentteki gelişmelere ilişkin ülke gündemini ilgilendiren mühim konuların tartışılması düşünülüyor. 

TEDBİRLERİN ZAMANI 

Koronavisle mücadelenin baş ismi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum gerçekleştireceği toplantıda önlemlerin salgının gidişatını nasıl etkilediği ve alınan tedbirlerin hangi tarih kadar süreceği, normalleşmeye adım adım neler olacağı konularının konuşulması planlanıyor. 

AŞI KONUSU 

Toplantıda ele alınacak diğer mühim konu ise aşı programında yeni yaş gruplarının aşı uygulaması ile yerli aşı üzerindeki çalışmalar, ithal aşıdaki tedarik sağlanması ve öncelikli grupların gidişatı olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde telafi eğitimine dair çalışmaların da ele alınması ve bu konuda atılacak yeni adımların da konuşulması düşünülüyor. 

NATO ZİRVESİ VE KADEMELİ NORMALLEŞME 

Diğer yandan 13-14 Haziran tarihinde Brüksel'de meydana gelecek NATO zirvesinin de yapılacak olan toplantıda gündeme gelebilir. Meydana gelen toplantı sonrası 1 Haziran itibarıyla uygulamaya geçilmesi merakla beklenen kademeli normalleşme planının da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal