Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim mitinginin son durağı İstanbul olacak!

Seçim maratonunda son kulvara yaklaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu seçimde en önde ilerleyen liderler arasında yer aldı. 52 şehir gezen ve burada coşkulu halka seslenen Erdoğan, son 2 gününü de İstanbul’un ilçelerine ayırdı.

29.03.2024-11:44 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-17:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim mitinginin son durağı İstanbul olacak!

Türkiye’nin siyasi parti liderleri ve başkan adayları, yerel seçim çalışmaları için sahaya inmişlerdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinglerdeki başlangıç noktası ise Zonguldak olmuştu. Bugün de İstanbul’un ilçelerindeki vatandaşların oylarına talip olacak.

İstanbul'un iki önemli ilçesine ziyaret!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da

2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında 52 şehri ziyaret eden Erdoğan, dün Bursa ve Kocaeli'de vatandaşlara seslendi. İstanbul’un ilçelerini son 2 güne programlayan Erdoğan, ilk durağı Sultanbeyli olacak. Kent Meydanı’nda vatandaşlara seslenerek Cumhur İttifakı Murat Kurum’a destek isteyecek. Ardından Sancaktepe’ye geçecek. Burada yerel seçim ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacak. 

Akşam gençlerle bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da

Gün içerisinde miting programlarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam ise Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'nda gençlerle bir araya gelecek ve onların sorularına yanıt verecek. Gençlerle birlikte sohbet edecek.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal