Meteorolojiden UYARI ÜSTÜNE UYARI: FIRTINALAR KOPACAK! O Şehir fırtına altında kalacak

Meteoroloji uzmanlarından başkent Ankara için büyük uyarı geldi! Hava sıcaklıklarının bugünlerde yükselmiş olduğu başkentte, yağmur tekrardan geri dönüyor. 29 Mart için uyarı verildi.

29.03.2024-11:41 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-11:47) Meteorolojiden UYARI ÜSTÜNE UYARI: FIRTINALAR KOPACAK! O Şehir fırtına altında kalacak

Türkiye'nin başkenti Ankara için Meteoroloji uzmanları önemli bir açıklamada bulundu. Özellikle dün gündüz saatlerinden itibaren hava derecelerinin başkentte yükselmesiyle kombiler kapatılmaya başlandı. Her gün binlerce vatandaşın hayatını etkileyen hava durumu, son günlerde yüzleri güldürmüş olsa da tekrardan hayalleri yıkacak haber verildi. 29 Mart Cuma günü hava tahminleri açıklandı. Hafta sonuna plan yapan vatandaşlar, planlarını çöpe atmak zorunda kalabilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı verildi!

Ankara 29 Mart 2024 güncel hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da yaşayan vatandaşlara özel uyarı geldi. Yarın Ankara hava koşulları oldukça değişken. Bulutlu bir şekilde güne başlayan Ankaralılar, ilerleyen saatlerde sağanak yağmurun etkisinde kalabilirler. Özellikle belirli saat aralığında yağışların zaman zaman şiddetli olacağının altını çizen Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu saatler arasında vatandaşların evden çıkmaması gerektiğinin altını çizdi. 

Ankara 29 Mart 2024 güncel hava durumu

Hava sıcaklıklarına baktığımız zaman ise mevsim normallerinin üzerinde bir hava sıcaklığı bizleri karşılayacak. En düşük 7 dereceye kadar düşecek Ankara havası en yüksek ise 23 dereceyi görecek. 

Ankara ilçeleri 29 Mart 2024 güncel hava durumu

Ankara merkezinin yanı sıra ilçelerine baktığımız zaman 6 ilçesinde sağanak yağışın etkili olması muhtemel. Kimi ilçelerde ise yağışın yanı sıra yoğun bulutun hakim olduğu aktarılıyor. Sağanak yağmurun etkisiyle yollarda su birikintisi oluşmasından kaynaklı Karayolları Müdürlüğü de sürücülere uyarıda bulundu.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal