Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Operasyonlarımız aralıksız devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Elazığ Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele adına net mesajlar verirken ülkenin ekonomisi hakkında da konuştu. İşte detaylar...

06.03.2024-18:07 - (Son Güncelleme: 06.03.2024-18:48)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti’nin yerel seçim öncesi Elazığ’daki mitingde açıklamalarda bulundu.

“Sizlerin desteğine ihtiyacımız var”

Sözlerine Elazığ’da olmanın mutluluğunu dile getirerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Meydanda 65 bin kişi var. 31 Mart akşamı AK Parti sandıkları patlatarak geliyor. Durmak yok. Elazığ'a son olarak geçen sene 1 Nisan'da gelmiştim. Bu ziyaretimizde deprem konutlarının temellerini atmış hem de önceki deprem konutlarının kuralarını çekmiştik. Şimdi yine bir Ramazan-ı Şerif'in arefesindeyiz. Elazığ'da bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Cumhur İttifakı'na sahip çıktığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Elazığ'ın 31 Mart'ta yine tarih yazacağına ben yürekten inanıyorum. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar, kapı kapı dolaşmaya var mıyız?” ifadelerini kullandı.

“Girilemez denilen her yere girdik”

Terörle mücadelenin tam gaz devam ettiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bunların inlerine giriyoruz. Gabar'da, Tendürek'te inlerine girdik yine gireceğiz. Sınırlarımız içinde veya dışında nerede bir terörist varsa tepelerine tepelerine biniyoruz. Karakol ve köy baskını ile anılan yerlerde huzur ve güven hakim. Girilemez denilen her yere girdik. Cudi'de yaylalarımızda dünyanın dört bir yanından turistler rahatlıkla geziyor. Operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Terör bataklıklarını kurutuyoruz. Emperyalistlerin tetikçiliğini yapan kiralık katil sürülerinin kökünü er ya da geç, ama mutlaka kurutacağız. Birilerinin 'Teröristan' hayalleri vardı, gerçekleştirdiğimiz harekatlarla bu planlarını yırtıp attık. Irak'ta da güzel neticeler alacağız. Söz konusu vatanımızın bekası, devletimizin bütünlüğü, milletimizin huzur ve emniyeti ise bizim kimseyi gözümüz görmez. Batılı efendilerine güvenip de topraklarımıza göz dikenlerden, bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız” dedi.

“Adımlarımızı atıyoruz”

Ekonomik adımların sağlam atıldığını ve büyümenin devam ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “İhracatımız artmaya, cari açığımız iyileşmeye devam ediyor. Merkez Bankamızın döviz rezervlerinde sorun yok. Ekonomimizin temel direkleri son derece sağlam. Türkiye olarak amacımız vatandaşımızın aşına, ekmeğine, işine halel getirmeden enflasyonu tekrar tek haneli oranlara düşürmektir. Çalışanlar ve emeklilerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın sıkıntılarını görüyoruz. Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. İlk kez emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik. İlave kaynak tutarı toplam 300 milyar TL'yi buldu. İmkanlar genişledikçe çok daha fazlasını yapacağız. Bedelli askerlik haklarını kullananlara hakaret ediyorlar” sözlerini kullandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal