Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kılıçdaroğlu göndermesi: Önce pamuklara sardılar sonra da tek bir odaya hapsettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilçe aday tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hatay'ı eskisinden daha güzel bir şehir haline getireceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete de bir takım göndermelerde bulundu. İşte detaylar...

03.02.2024-20:30 - (Son Güncelleme: 03.02.2024-20:30)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilçe aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“Hatayı eskisinden daha iyi bir şehir yapacağız”

Sözlerine Hatay için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Hatay'ımızı yeniden ayağa kaldırmak için canla başla çalışıyoruz. Deprem bölgesindeki 390 bin hak sahibi vatandaşımız evini alana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hatay'daki kardeşlerimize söz veriyoruz hangi engel ile karşılaşırsak karşılaşalım Hatay'ı eskisinden daha güvenli, daha canlı bir şehir haline getirinceye kadar bize durmak dinlenmek yok. Hükumetimizin gündeminin değişmez ilk maddesi deprem bölgesinin yeninden inşası ve ihyasıdır” dedi.

“CHP zihniyetinin elinde adeta heder oluyor”

Sözlerinin devamında CHP’yi hedef alarak devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Biz sırf sandıktan istediği sonuç çıkmayınca deprem mağdurlarını kaldıkları misafirhanelerden kapı dışarı eden, yaptığı üç kuruş yardımı insanımızın başına kakan vicdansızlardan değiliz. Biz hiçbir ayrım yapmadan tüm fertleriyle milletimizin refahı, esenliği ve geleceği için ter döken bir ittifakız. Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da maalesef yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkarmakta zorlanan bir şehrimiz. Hatay, uzun bir süredir iş ve icraat yerine laf üreten CHP zihniyetinin elinde âdeta heder oluyor. Şehrin topyekûn kalkınabilmesi için hem iktidarla yerel yönetim arasında hem de yerelde merkezle ilçeler arasında uyumun olması vazgeçilmezdir. İnşallah Hatay'da da bunu başaracağız” cümlelerine yer verdi.

“El birliğiyle kendilerini temize çıkardılar”

Dem Parti’ye göndermede de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Kılıçdaroğlu’na ihanet ettiğine değinerek “Bizde bölücü örgütün güdümünde siyaset yapanlarla 'DEM'lenmek olmaz. Daha 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmekten, ülkeye güya gerçek demokrasiyi getirmekten söz ediyorlardı. Bugün birbirlerinin seçim afişlerine dahi tahammül edemiyorlar. Daha düne kadar '13'üncü cumhurbaşkanımız' diye âdeta pamuklara sardıkları adayı bugün Ankara'da bir ofisin dört duvarı arasına hapsettiler. Aylar boyunca illeri beraber gezmişler, işin aslını bal gibi bildikleri halde seçim gecesi 'kazanıyoruz' yalanını beraber söylemişlerdi. Sonra yenilginin tüm faturasını tek bir kişiye kesip el birliğiyle kendilerini temize çıkardılar. Biz Cumhur İttifakı olarak dün nerede durduysak bugün de aynı yerde dimdik duruyoruz” ifadelerini kullandı.

İşte ilçe adayları;

Altınözü Belediye Başkan adayı: Rıfat Sarı

Antakya Belediye Başkan adayı: İbrahim Naci Yapar

Arsuz Belediye Başkan adayı: Değer Tultak

Belen Belediye Başkan adayı: İbrahim Gül

Defne Belediye Başkan adayı: Gökhan Köse

Dörtyol Belediye Başkan adayı: Oğuz Uçar

Erzin Belediye Başkan adayı: Erhan Akı

Hassa Belediye Başkan adayı: Selahattin Çolak

İskenderun Belediye Başkan adayı: Mehmet Dönmez

Kırıkhan Belediye Başkan adayı: Ömer Erdal Çelik

Kumlu Belediye Başkan adayı: Mehmet Deli

Payas Belediye Başkan adayı: Bekir Altan

Reyhanlı Belediye Başkan adayı: Ahmet Selman Yumuşak

Samandağ Belediye Başkan adayı: Seyit Ali Aslan

Yayladağı Belediye Başkan adayı: Mehmet Yalçın


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal