Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güvenli Bölge Raporu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar kaydetti.

05.11.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 05.11.2019-14:23)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başlıkları:

"GÜVENLİ BÖLGEDE HALA TERÖRİSTLER VAR"

Bizi yaptırımla korkutanlar bizim için tek yaptırım mercinin Allah olduğunu bilmiyorlar galiba. Bizim sadece milletimizden emir alacağımızı da bilmiyorlar galiba. Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu millet diz çökmez. Bu devlet inşallah ilelebet payidar kalır. Türkiye, Suriye ve Irak topraklarında tek bir terörist kalmayıncaya dek mücadelesini sürdürecek. Belirlediğimiz güvenli bölge sınırları içinde hala teröristlerin olduğunu biliyoruz. Buralar teröristlerden arındırılmış değil. Bizi aldatamazlar. 

"SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ"

Tel Rıfat, Münbiç... Hala teröristler oralardan çıkarılmış değil. Resulayn'ın doğusunda, güneyde yine teröristlerden arındırılmış değil. Petrolü çok severim dediği zaman petrolü beraber üreteceği teröristler var. Oraları bu teröristler işletiyordu. Güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar düzenleniyor. Bu duruma seyirci kalmayacağız. Daha önceden olduğu gibi bundan sonra da yapmamız gerekeni yapacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal