Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çığ Faciasında Ölenlerin Yakınlarına Başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bugün Van’dan aldığımız haber ortada 33 kardeşimiz maalesef çığ altında kalarak ebediyete intihal etti. Ailelerine başsağlığı diliyoruz." dedi.

05.02.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-18:31) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çığ Faciasında Ölenlerin Yakınlarına Başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale’nin Delice ilçesinde düzenlenen mitingde Van'da meydana gelen çığ faciasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya yönelik açıklamaları şöyledir:

"Bugün Van’dan aldığımız haber ortada 33 kardeşimiz maalesef çığ altında kalarak ebediyete intihal etti. Ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ölümlü bir dünyanın içinde kimsenin kimseye efendilik yapmaya hakkı yok bir faydası da yok. Geldik gidiyoruz.

Kendi vatandaşlarımız başta olmak üzere komşularımız başta olmak üzere tüm mazlumların yaralarını sarıyoruz. Nerede bir soydaşımızı varsa Türkiye oradadır.

Türkiye’nin Suriye’de Libya’da doğu Akdeniz’de ne işi var diye soranlar bu milletin tarihini bilmeyen gafillerdir. Dikkat edin aynı çevreler binlerce kilometre öteden gelip Suriye’yi kan gölüne çevirenleri sorgulamıyor. Bu güruhu biz dikkate almadık almıyoruz.

Biz günlük hesapların değil asırlık planların peşindeyiz. Biz evlatlarımıza sözü dinlenen bir ülke bırakmanın peşindeyiz. Maalesef çığdan yeni bir haber daha geldi. Çığda ölenlerin sayısı 33 oldu. Maalesef çığ, heyelan tüm bunlar hep tehditler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal