Tinerle Temizlik Yaparken Sigara Yakınca Yandı

Erzincan'da, kafeteryasını tinerle temizlerken yaparken sigara yakan şahış ve şahsı kurtarmaya çalışan arkadaşı, yanarak hastanelik hale geldiler.

05.02.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-17:10) Tinerle Temizlik Yaparken Sigara Yakınca Yandı

Erzincan'ın İliç ilçesinde Oğuzhan Bahadır (50), boya-badana yaptırdığı kafeteryasında yere dökülen boya lekelerini tinerle çıkarmak istedi.

Bu esnada da sigarasını yaktı. Fakat çakmağı çaktığı saniyede kıyafetleri alev alan Bahadır, ateşler içinde kaldı. Arkadaşı Özdemir, Bahadır'ın imdadına yetişere, yanan arkadaşını söndürmeye çalıştı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Feryatları duyup, kafeteryaya giren etraftakiler tarafından İlçe Devlet Hastanesi'ne götürülen Bahadır ve Özdemir, Erzincan Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Hastanede yapılan müdahalenin sonrasında da Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edildi.

Tedaviye alınan vatandaşların vücutlarının yüzde 15'inde, ikinci derece yanık meydana geldiği öğrenildi.

"SİGARA YAKINCA ALEVLER İÇİNDE KALDIM"

Başına gelen korkuç dakikaları anlatan Oğuzhan Bahadır, "İşlettiğim kafeteryaya boya-badana yaptım. Boyanın döküldü yerleri silmek için tiner döktük. Bu sırada sigara içmek için çakmağı ateşleyince, alevlerin içinde kaldım. Muhammet beni söndürmek isterken kendisi de alev aldı. Üzerindekilerini çıkarıp, yardım etti. Büyük bir tehlike atlattık." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal