Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tayyip Dede" Lafını Duyunca Konvoyunu Durdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndan ayrıldığı sırada kendisine "Tayyip dede" diye seslenen çocuğu görünce aracını durdurdu. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, çocuklara da hediye dağıttı.

14.09.2018-16:27 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-16:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tayyip Dede" Lafını Duyunca Konvoyunu Durdurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasının sonrasında Başyazıcıoğlu Camii'nde geçti. Burada cuma namazını eda eden Erdoğan, aracı hareket ettiği esnada kendisine "Tayyip dede" diye seslenen çocuğu fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracını durdurdu.

VATANDAŞLARLA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başyazıcıoğlu Camisi'nin çıkışında kendisini bekleyen insanlarla bir süre sohbet etti, fotoğraf çekindi.

''TAYYİP DEDE'' DİYE SESLENDİ, ERDOĞAN KONVOYU DURDURDU

Aracı hareket ettiği esnada kendisine "Tayyip dede" diye seslenen çocuğu fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracını durdurdu. Erdoğan, çocukla bir süre konuştu ve oyuncak hediye etti. Erdoğan, daha sonra AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile aynı makam aracıyla AK Parti Genel Merkezi'ne hareket etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'A EŞLİK ETTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcıve eski bakanlardan Taner Yıldız da eşlik etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal