Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da önemli açıklamalarda bulundu.

20.01.2018-14:33 - (Son Güncelleme: 20.01.2018-15:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kütahya 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şu şekilde:

‘Bizim gözümüzde adı ne olursa olsun teröristlerden müteşekkil her türlü birleşimin adı terör örgütüdür. Yok sınır muhafızlarıymış. Siz kimi kandırıyorsunuz? Bu örgütün ismi PKK'dır, PYD'dir. Böyle olduğunu kendileri de çok iyi bildikleri halde bizi ve dünyayı kandırmak için kırk oyun oynuyorlar. Biri 'Ordu kuracağız' diyor. Biri 'Böyle amacımız yok' diyor. Öbürü 'Sınır muhafızları kuracağız' diyor. Mürekkebi kurumadan 'Sınır muhafızları kuracağız' diyor. Bunların birbirinden haberi yok. Üstelik bir de 'Bu girişimlerimiz Türkiye'yi hedef almıyor' diye güya üste çıkıyor. Onların ne dedikleri bizi ilgilendirmiyor. Sahada ne oluyor, ona bakıyoruz.

Onların aklına Türk deyince yalnızca kucaklarında besleyip büyüttükleri FETÖ'cüler ve onların büyüttükleri elemanları geliyor. Yine bunların hakkına bölgede çalışacak ortak deyince kiralık katil ordusundan ibaret olan PKK geliyor. Terör örgütüne güvenmenin doğru olmadığını görecekler. Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç yakından izleyecek.

Ben şimdi buradan bir şey söylüyorum. Batı'nın tüm ülkelerine sesleniyorum. Sizin bu 3,5 milyon sığınmacı ile ilgili bir sıkıntınız yok mu? bu insanlar ne yer, ne içer. Bunlarla ilgili bir sıkıntınız yok mu? Siz bunlara karşı bugüne kadar ne yaptınız. Ülkemiz içinde nasıl insanı yaşat ki devlet yaşasın diyorsak Suriye'yede aynı ilkeyi hayata geçiriyoruz. Suriye'de kimler işgalci?

Bazı sancılar vardır. Diriliş muştusudur. Türkiye bugün bu dirilişin sancılarını yaşıyor. Ben Kütahya'da bunu görüyorum. FETÖ'yü devreye sokup ülkemizi teslim almaya çalıştılar. Buna müsaade etmedik. PKK ile huzurumuzu kaçırmaya çalıştılar. Hamdolsun bu oyunu yıktık. Tabii bu arada Suriye'de Irak'ta farklı senaryolar devreye girdi. Türkiye sığınmacı akınının altında çökertilmeye çalışıldı ama asıl çatırdı Avrupa'dan geldi. Şimdi de terör koridorunu devreye sokmaya çalışıyorlar. Evelallah onun da üstesinden geliriz. Türkiye Rabia'sına sıkı sıkıya bağlanmıştır.

Buradan sesleniyorum: Ey FETO bu Amerika sana ne kadar bakacak? En sonunda seni kirli bir mendil gibi kapıya bırakacak. O günler oldukça yakın. Bunları göreceğiz. Onlarda oyun bitmeyebilir ama bizde bu iman oldukça hepsi bize vız gelir. Gençler şunu unutmayın: İmandır ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal