Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karabağ Azerbaycan Kadar Bizim de Meselemizdir

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Karabağ, Azerbaycan kadar bizim de meselemizdir. Yukarı Karabağ sorununun Azerbaycan'ın egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde çözüme kavuşturulması en büyük arzumuzdur." dedi.

25.02.2020-16:54 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-17:36) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karabağ Azerbaycan Kadar Bizim de Meselemizdir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da ülkenin Cumhurbaşkanı Aliyev ile katıldığı ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklmalarının satırbaşlıkları şöyledir:

"FETÖ İLE MÜCADELEDE BİZE EN FAZLA DESTEĞİ VEREN ÜLKE AZERBAYCAN"

"Dayanışmamız terörle mücadelede de devam ediyor. FETÖ ile mücadelede bize en fazla desteği veren ülke Azerbaycan olmuştur. "

"TÜRKİYE VE AZERBAYCAN BİRER İSTİKRAR ABİDESİ OLARAK YÜKSELİYOR"

"Türkiye ve Azerbaycan birer istikrar abidesi olarak yükseliyor. Bunu güçlü ordularımıza da borçluyuz. Azerbaycan ile gerek dayanışmalarımız gerekse savunma sanayiinde attığımız adımlar büyük önem arz ediyor. Azerbaycan, tek millet iki devlet olduğumuzu bir kez daha dünyaya göstermiştir. "

"KARABAĞ AZERBAYCAN KADAR BİZİM DE MESELEMİZDİR"

"Karabağ, Azerbaycan kadar bizim de meselemizdir. Yukarı Karabağ sorununun Azerbaycan'ın egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde çözüme kavuşturulması en büyük arzumuzdur."

 "HOCALI KATLİAMI İLE 20. YÜZYILIN EN BÜYÜK VAHŞETLERİNDEN BİRİ İŞLENMİŞTİR"

"Yarın Hocalı Katliamı'nın 28. yıl dönümünü yad edeceğiz. Masum, yaşlı, kadın, çocuk demeden 20. yüzyılın en büyük vahşetlerinden biri işlenmiştir. Toplam 613 kardeşimiz hunharca şehit edilmiştir. Bu katliamı unutmadık, unutmayacağız. "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal