Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Cevabı Güçlü Vizyonumuzla Vereceğiz’

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde MÜSİAD Vizyoner'19 programında konuşma gerçekleştirdi.

27.11.2019-16:09 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-17:44)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde MÜSİAD Vizyoner'19 programında konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyledir:

"Türkiye kendi içinde çok geniş yatırım, yurtdışında çok geniş ticaret potansiyeli bulunan bir ülkedir. Türkiye geçmişte yeni yönelimlerin çoğunu kaçırmış bir ülke. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra dünya bir dönüşüm yaşarken biz kendi iç meselelerimizle uğraşıyorduk. Rahmetli Menderes ve Özal döneminde yaşanan kıpırdanmalar kayıplarımızı telafi etmeye yetmedi. Görevi devraldığımızda darbe, cunta ve son olarak 28 Şubat nedeniyle iki büklüm haldeydi. Türkiye'ye tam anlamıyla çağ atlattık. Ülkemizi çok daha ileriye taşıdık. Demokrasimizi güçlendirdik.

Hak ve özgürlük alanlarını genişlettik. Geçmişte olmadığı kadar devlet ve millet arasında bütünleşme sağladık. Mücadeleyi dikensiz gül bahçesinde vermedik. Attığımız her adımda engeller ve tuzaklarla karşılaştık. Vesayet güçlerinin tahammülü zor hale gelen engellerini aştık. 2023 hedeflerimizi ilan ettiğimizde dudak büktüler. Türkiye bu hedefleri gerçekleştirme yoluna girince saldırılar yaşandı. Gezi olayları, hendek hadiseleri, darbe girişimi gibi süreçler yaşadık. Ekonomimiz de saldırı dalgasından nasibini aldı."

"CEVABI GÜÇLÜ VİZYONUMUZLA VERECEĞİZ"
Terör örgütlerinin tümünün inlerine girdik ve girmeye devam ediyoruz. Geleceğimize güvenle bakıyoruz. Hep birlikte işimize gücümüze sarılıyoruz. 2023 hedeflerimize ulaşacağız. Türkiye'yi ısrarla başka bir fotoğrafın içine yerleştirmek isteyenlere cevabımızı, işte burada olduğu gibi güçlü vizyonumuzla vereceğiz. Dünya ve bölgemizde süren tarihi yapılanma sürecini yaşıyoruz. Türkiye'nin katkı ve rıza vermediği projeler bu bölgede hayata geçirilemez. Ahlakımıza vicdanımıza uymayan hiçbir projenin içerisinde yer almayız. Bu onurlu duruşun bir bedeli var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal