Conor McGregor’dan Alkışlanacak Hareket!

İrlandalı karma dövüş (UFC) sanatçısı ve boksör Conor McGregor coronavirüsü ile mücadele için ülkesinde 1 milyon Euro ederinde bağış verdi.

13.04.2020-18:04 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-18:01) Conor McGregor’dan Alkışlanacak Hareket!

UFC’nin dünyaca ünlü yıldızı Conor McGregor yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle zor zamanlar yaşayan ülkesi İrlanda’ya büyük bir destekte bulundu.

Dünyaca ünlü dövüşçü İrlanda çapındaki bütün hastanelere verilmesi için koruyucu aletler ve maske bağışı yaptı. Ülkenin Maliye Bakanı Pachal Donohue’nın twitter yoluyla ulaştığı McGregor elinden gelen çabayı göstereceğini ifade ederek harekete geçti.

Özellikle Leinster bölgesindeki acil ihtiyaç sebebiyle istenen talebi reddetmeyen ünlü dövüşçü neredeyse 1 milyon Euro değerinde 50 bin adet tıbbi maske, eldiven ve koruyucu alet bağışı yaptı.

İrlanda’da coronavirüs salgınıyla mücadele eden girişimci Doug Leddin şahsi twitter hesabından gerçekleştirdiği bağış sonrası alınan ekipmanların hastanelere verildiğini açıkladı.

Hastanelerde görev yapan sağlık çalışanları için de ayrıca ekipmanların olduğu kolilerin verilmesinini sonrasında İrlanda halkı da Conor McGregor’a şükranlarını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal