Çocuklarını Göremeyen Baba Aracını Ateşe Verdi

Esenyurt'ta kayınvalidesi ve eşi çocuklarını minibüsünü boş araziye çekip ateşe verdi.Alev Alev yanan minibüs itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu söndü.

09.03.2021-13:58 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-13:58) Çocuklarını Göremeyen Baba Aracını Ateşe Verdi

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde eşi ve kayınvalidesi çocuklarını göstermeyince sinirlerine hakim olamayan baba minibüsünü park edip aracını ateşe verdi. Olayı görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken minibüs kullanılamaz hale geldi.

GEÇMİŞ OLMASIN, BİLEREK YAKTIM’

Kendisine geçmiş olsun diyen itfaiye ekiplerine ‘geçmiş olmasın bilerek yaktım’ diyen kişi minibüsünü neden yaktığını anlattı.

‘ÇOCUKLARIMIN SESİNİ DUYMAK İSTEDİM’

Kayınvalidesi ve eşinin çocuklarını görmesine engel olduklarını iddia eden adam, ‘6 aydır bir kere çocukların sesini duymak istedim. Sesini duyayım araba senin olsun. Kaynanam ve eşim telefonda bile sesini duyurmuyor bana. Telefon aldım onlara en azından seslerini duyayım.  Gel al arabayı diyorum gelmiyor, gel sat diyorum satmıyor. Çocukların seslerini duymaya hakkım yok mu?’  diye konuştu.

‘BORCUM VARSA ÖDEYEYİM’

İtfaiye görevlilerine yangını söndürdüklerinden dolayı bir borcu varsa ödeyebileceğini söyleyen adam görevlilerden bir borcu olmadığı yanıtını aldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal