Cin Deresi Müsfer film konusu ve oyuncuları

Türk korku yapımlarından birisi olan Cin Deresi Müsfer’in hikayesi ve oyuncu kadrosu film izlemek isteyenlerin merakını çekiyor. Peki Cin Deresi Müsfer film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte konu hakkında merak edilenler...

30.06.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-09:43) Cin Deresi Müsfer film konusu ve oyuncuları

12 Temmuz 2019’da yayınlanmaya başlanan BMS Film imzalı Cin Deresi Müsfer filminin yönetmenlik koltuğunda İlker Tuncay oturuyor. Korku türündeki bir yapım olan Cin Deresi Müsfer’in anlattığı hikayeyi ve filmde hangi oyuncuların yer aldığını öğrenmek isteyen izleyenler internete yönelerek bu konular hakkında araştırmalarına devam ediyor. Peki Cin Deresi Müsfer film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Cin Deresi Müsfer film konusu nedir?

Arkeoloji alanında bir yarışma düzenleyen uluslararası bir şirket, katılımcılardan daha önce hiç bulunmamış olan arkeolojik kalıntıları bulmalarını ve keşifleri konusunda bilgilendirici bir sunum yapmalarını istemektedir. Yarışmaya ekibi ile katılma kararı veren Arda, bunun için Bağırganlı Köyü adında bir yeri seçer. 600 yıllık tarihi bir geçmişe sahip olan Bağırganlı Köyü’ndeki Çakal Tepesi’nde Osmanlı Dönemi’ne ait olan kaya limanı bulunmaktadır. Arda, bu liman ile ilgili daha önceden bazı bilgilere sahiptir ve arkadaşlarını bu konuda uyarır.

Cin Deresi Müsfer film

Arda’nın uyarılarına kulak asmayan arkadaşı Murat, büyük bir hata yapar. Murat’ın yaptığı hata sonucunda Arda, Sude ve Defne, Cin Deresi’ni canlı olarak geçmek zorundadır. Bu Cin Deresi’nde Müsfer denilen tehlikeli Cin toplulukları bulunmaktadır.

Cin Deresi Müsfer film oyuncuları kimler?

Cin Deresi Müsfer filminin oyuncuları arasında Duran Gebeş, Gülçin Yıldız, Bora Altınışık, Sude Akarsu, Kenan Balık yer alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal