Çift rahimli kadın tüm dünayaya bir mucize gösterdi! iki günde iki bebek doğurdu

Nadir görülen bir hamilelik olayı ABD’de de yaşandı. Kelsey Hatcher adlı bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini açıklayarak tüm dünyayı ilginç bir vakayla tanıştırmıştı. Bu ilginç olayı, detaylarıyla haberimizde yer verdik.

25.12.2023-11:13 - (Son Güncelleme: 25.12.2023-17:56) Çift rahimli kadın tüm dünayaya bir mucize gösterdi! iki günde iki bebek doğurdu

ABD’nin Alabama eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Kelsey Hatcher, Alabama Üniversitesi Birmingham (UAB) Hastanesi'nde 20 saatlik bir doğumun ardından Salı günü birinci, Çarşamba günü de ikinci kızını doğurarak haberdar olanları merak ettirmişti.

Rahim keşfi 17 yaşındayken yapılmıştı

İlk 17 yaşındayken çift rahimli olduğu tespit edilen kadın, bebeklerinin doğumu hakkında Sosyal Medya hesabından açıklamalar yaptı. Hatcher, “Mucize bebeklerimiz doğdu. İstatistiksel olarak yeterince nadir görüldükleri için kendi doğum günlerinin de olması gerektiğine karar verdiler. İlk kızım Roxi Layla 19 Aralık Salı gecesi saat 07.49'da doğdu ve ona kız kardeşi Rebel Laken adındaki kızım ise 20 Aralık Çarşamba sabahı saat 06:09'da dünyaya geldi’’ dedi.

Çift rahimli kadın

Tipik ikiz gebelikten farklı

Doğumu gerçekleştiren Profesör Richard Davis, her bir bebeğin "büyümek ve gelişmek için ekstra alana" sahip olduğuna dikkat çekerek, bunun nedeninin, tipik ikiz gebeliklerden farklı olarak her bebeğin ayrı bir rahim içinde olması dikkat çekici olduğunu vuguladı.

Ekip inanılmazdı!

Alabama Üniversitesi Birmingham’deki doğumu gerçekleştiren Profesör Richard Davis, her bir bebeğin "büyümek ve gelişmek için ekstra alana" sahip olduğuna dikkat çekti ‘‘Ekibimiz inanılmazdı ve daha iyi bir deneyim yaşayamazdık! Tüm doğum hikayesini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum! İkiz gebeliklerden farklı olarak her bebeğin ayrı ayrı bir rahim içinde olması’’ ifadelerini kullandı.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal