CHP’li İl Başkanının Taciz Ettiği Mağdur Kadın Konuştu: Susmayacağım!

Cumhuriyet Halk Partili Bülent Oğuz’un taciz skandalında yeni bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Oğuz tarafından taciz edilen mağdur kadın konuştu, tacize karşı asla susmayacağını daha konuşacak çok şeyinin olduğunu ifade etti.

08.09.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-12:31) CHP’li İl Başkanının Taciz Ettiği Mağdur Kadın Konuştu: Susmayacağım!

CHP’li Erzurum il Başkanı olan Bülent Oğuz'un partisinin il binasında çalışan ve çaycılık yapan bir kadını taciz ettiği gündeme bomba gibi düşmüştü. Taciz skandalında olayı doğrular nitelikte ses kayıtları ortaya çıkmıştı.

KAPIMA KADAR GELİYORDU, TACİZİN SONU TECAVÜZE GİDECEKTİ

CHP’li il başkanının tacizine uğrayan kadın susmayarak tüm gerçekleri medya ile paylaştı. Mağdur kadın daha konuşacak çok şeyim var diyerek ‘Kapımın önüne geliyordu, sonu tecavüze gidecekti. Ses kaydını almaktaki amacım kumpas kurmak değildi. Ses kaydını tamamen kendimi savunmak için aldım. Elimde bir delil olsun istedim’ dedi.

BANA SİGORTA BİLE YAPMADILAR

Çalışırken can güvenliğinin de bulunmadığını belirten mağdur kadın ‘Ben il partisi binasında çaycılık yapıyordum. Fakat sigortam dahi yoktu. Beni aylarca kaçak çalıştırdılar. Beni resmi kayıtlarda 3 bin 500 lira alıyormuş gibi gösterdiler fakat 2 bin lira para veriyorlardı. 9 ay boyunca o paramı bile vermediler’ diyerek CHP’de yaşadığı haksızlığı anlattı.

TACİZE KARŞI SUSMAYACAĞIM

Tacize karşı asla susmayacağını anlatan mağdur kadın ‘ Ses kayıtlarını kendimi korumak için aldım ve avukatıma verdim. Her şeyi mahkemede anlatacağım. Kadınlar artık susmayacak. Ben susmayacağım’ diyerek sözlerine son verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal