CHP’li Belediyede Rüşvet Skandalı! 11 Kişi Gözaltına Alındı

İzmir’in Kemalpaşa Belediyesi’nde rüşvet aldığı iddia edilen 6 belediye çalışanı tutuklanırken bu kişilerle bağlantılı 5 kişide emniyete çağırıldı.

09.11.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-15:22)

Son dakika gelen bilgilere göre, İzmir’in CHP’li Kemalpaşa Belediyesi’nde rüşvet skandalı patlak verdi. Ekiplerin durumu fark etmesi üzerine 6’sı belediye çalışanı 11 kişi yakalandı.

İzmir’de yaşanan olayda, CHP yönetiminde olan Kemalpaşa Belediyesi’nde rüşvet operasyonu düzenlendi. Uzun süren teknik ve fiziki takip sonucu 6 belediye çalışanı yakalanırken, bu kişilerle temasta olan 5 kişi daha gözaltına alındı.

11 KİŞİ SORGUDA

Kemalpaşa Belediyesi’nde düzenlenen rüşvet operasyonu sonrası yakalanan 11 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. İzmir Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada kişilerin sorgusunun devam ettiğini belirtti.

RÜŞVET SUÇUNUN CEZASI NEDİR?

Kamu görevlisinin rüşvet teklif etmesi veya kamu görevlisine rüşvet teklif edilmesi, rüşvet verme suçunu oluşturur. Cezası; 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasıdır.

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Rüşvet olayı ile ilgili açıklama yapan Kemalpaşa Belediye başkanı Rıdvan Karakayalı gelişmeleri takip ettiğini belirtti. Soruşturmaların devam ettiğini ve suçluların cezalarını çekeceğini belirten başkan, sorgulamalar sonrasında resmi açıklama yapacağını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal