CHP'deki para sayma skandalında gelişme: Şimdi sıra belediye başkanlarında!

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen "para sayma" görüntülerine ilişkin olarak başlatılan soruşturma, yeni gelişmelere sahne oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan da ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

28.03.2024-13:33 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-13:37)

Sosyal medyada dolaşıma giren ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen "para sayma" görüntülerine ilişkin olarak re'sen başlatılan soruşturma, maddi gerçeğin ortaya çıkarılması ve suç unsurlarının tespiti amacıyla yürütülüyor. Bu kapsamda daha önce birçok isim ifade vermişti. 

CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, CHP eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın eski basın danışmanı Can Poyraz, söz konusu binayı sattığı iddia edilen Ali Rıza Braka, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Danışmanı Melih Morsümbül, iş adamı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Yıldırım ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da "şüpheli" sıfatıyla ifade vermişti.


2 kişi daha adliyeye çağrıldı

Şimdi ise soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan da "şüpheli" sıfatıyla adliyeye çağrılarak ifade vermeye geldiler. İfadelerin alınmasının ardından soruşturmanın hangi yönde ilerleyeceği ve sonuçların ne olacağı merakla bekleniyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal