CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İş Bankası Cevabı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'nin İş Bankası'ndaki hisselerini eleştirmesine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Atatürk'ün vasiyetine herkesin saygı duyması gerekir. Erdoğan niçin böyle bir karar verdi onu da anlamıyorum, acaba Varlık Fonu'na devretmeyi mi düşünüyor?" dedi.

17.09.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-11:10) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İş Bankası Cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası'nın CHP'deki hisseleriyle alakalı açıklamasına cevap geldi.

Kılıçdaroğlu şunları aktardı:

Sayın Erdoğan CHP'nin İş Bankası'ndan para almadığını açıklaması güzel bir olay. Bunu anlatamıyorduk çünkü. Biz yalnızca Atatürk'ün hisselerinin temsilcisiyiz. Para TDK, TTK'ya gidiyor. Atatürk'ün vasiyeti bu şekilde. Daha önce Kenan Evren de aynı yolu izlemişti. Erdoğan önce hukuki sürece baksın, ondan sonra karar alsın.

Atatürk'ün vasiyetine herkesin saygı duyması gerekir. İş Bankası idaresindeki arkadaşlar bankacılık işlerine karışmazlar. Yalnızca temsil etme onuru üstlenirler. Erdoğan niçin böyle bir karar verdi onu da anlamıyorum, acaba Varlık Fonu'na devretmeyi mi düşünüyor?

HİBE UÇAK

Türkiye, bir şeyhten uçak hibe alacak derecede küçülmemeli. Hem diyorsun dünya lideriyim, hem de gidip Katar Şeyhi'nden hibe uçak alıyorsun. Devletin malıymış. Devletin malıysa bırak binsin insanlar. Eğer onuru varsa o uçağı yarın sabah geri verir. Bu devletin sade bir vatandaşı olarak beni rahatsız ediyor. Devlet bu derece sıkıntıdayken, bir bakıyorsunuz beyfendi kendisine ultra lüks uçak almış. Kim o Katar şeyhi kim? Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı gaz arayan firmalarla ortak olan Katar şeyhi. Benim zoruma gidiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal