Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum iftar sonrası Gölbaşı’nda vatandaşları ziyaret etti

Dün akşam düzenlenen AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı İftar Programı’na katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, iftar yemeği sonrası Gölbaşı’nda yaşayan Yeşildemir ailesini ziyaret etti.

17.04.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-12:16)

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dün akşam iftar programı için Ankara’daydı. Bakan Kurum, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı İftar Programı’nın ardından Gölbaşı bölgesine geçerek, skolyoz tedavisi gören Elif Yeşildemir’i evinde ziyaret etti.

Skolyoz hastası Elif’in tedavi sürecine Bakan Kurum’dan destek

Katıldığı iftar programı sonrası Gölbaşı ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesinde yaşayan Yeşildemir ailesinin evine misafir olan Bakan Murat Kurum, ailenin okul çağındaki çocukları Melisa (13), Esma (11) ve Elif’e (9) çanta ve kırtasiye malzemeleri; okul öncesi çağdaki çocukları Hamza Can (6), İsmail (4) ve Nuriye’ye (2) ise çeşitli oyuncaklar hediye ederek, aile bir süre sohbet etti. 

Yeşildemir ailesinin 9 yaşındaki kızları Eif’in, tedavisi için Aydın’dan Ankara’ya geldiğini öğrenen Bakan Kurum, skolyoz hastası Elif ile yakından ilgilendi. Murat Kurum’a ailenin ikamet ettiği evin kira olduğu, çevre desteği ve sosyal yardımlarla geçindiği belirtildi. 

Bakan Kurum'dan ev ziyareti

Bakan Kurum’la sohbet eden Baba İdirs Yeşildemir, küçük kızları Elif’in tedavisinin devam ettiğini, doktorların Elif’in durumunu yakından takip ettiklerini ve kalıcı tedavi yöntemleri için haber beklediklerini belirtti. İlk okul çağındaki Elif ve ailesine Allah’tan şifalar dileyen Bakan Kurum, Elif’in tedavisi için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, “Gerek Şehir Hastanesi olsun, gerek başka yer olsun, ne gerekiyorsa beraber yapalım.” dedi.

Hasta olduğum için çalışamıyorum

Baba Yeşildemir’in mesleğini soran Bakan Kurum, genç babanın inşaat ustası olduğunu ancak kronik rahatsızlığı nedeniyle mesleğini yapamadığını ve işsiz olduğunu öğrenince, Yeşildemir ailesine yardımcı olmak istediğini belirterek, , “TOKİ’nin site yönetimlerinde çalışır mısın?” diye sordu. İdris Yeşildemir’in teklifi kabul etmesi üzerine Murat Kurum, babanın -ailenin ikametine yakın olacak şekilde- Gölbaşı ilçesinde bulunan TOKİ konutlarından birinin site yönetimine yerleştirilmesi talimatını verdi.

Bakan Murat Kurum

Çocukların tedavisini beraber yaparız

Yeşildemir ailesi ile sohbet eden Bakan Kurum, baba İdris Yeşildemir’e, “Evinize yakın bir yerde, site yönetiminde çalışırsın. Çocukların tedavilerini de beraber yaparız. Önümüzdeki hafta halledelim. Elif kızımızın da ameliyatla ilgili ya da başka ihtiyaçları olursa telefon numaranızı arkadaşlarımız alsın. Arkadaşlarımız ilgilensin. Pazartesi arkadaşlarımızla beraber gidersiniz, hem iş konusunu halledelim hem de kızımızı gösterelim. Muhakkak doktorlarımız gerekeni yapmıştır. Ama Şehir Hastanemizde de imkânlar oldukça iyi’’ dedi. Yeşildemir ailesinin evinden ayrılan Bakan Murat Kurum, Gölbaşı esnafını da ziyaret ederek iş yeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal