CBC Sport Türkiye’den nasıl izlenir? CBC Sport internetten izleme ve Türksat frekans ayarları

UEFA Şampiyonlar Ligi ile birlikte Avrupa Ligi maçlarını canlı olarak yayınlayan Azerbaycan merkezli CBC Sport kanalı, sporseverler tarafından yakından takip ediliyor. CBC Sport kanalını Türksat uydusunda izlemek isteyen futbol severler kanalın frekans numaralarına ilişkin tüm bilgileri merak ediyorlar. Peki, CBC Sport Türkiye’den nasıl izlenir? İşte, CBC Sport internetten izleme ve Türksat frekans ayarları

23.04.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-13:21) CBC Sport Türkiye’den nasıl izlenir? CBC Sport internetten izleme ve Türksat frekans ayarları

Futbol tutkunları, Süper Lig maçlarının yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi ile birlikte Avrupa Ligi maçlarını da yakından takip ediyor. Ücretsiz olarak maç izlemek isteyenler aynı zamanda kesintisiz maç izleme yöntemlerini araştırıyor.

Şaampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını naklen veren ve Türkiye’den de izlenilebilen Azerbaycan merkezli CBC Sport kanalı, hem şifresiz hem de kesintisiz bir maç yayını sergiliyor. CBC Sport, Türkiye genelinde en çok izlenilen kanalların başında yer alıyor.

CBC Sport Türkiye’den nasıl izlenir?

CBC Sport Türkiye’den nasıl izlenir

CBC Sport kanalı, bilindiği üzere hem uydu üzerinden hem de internet üzerinden yayın yapıyor. CBC Sport kanalından maçları takip etmeyen isteyen sporseverlerin yapmaları gereken tek şey, 'http://cbcsport.az' adresine erişim sağlamaları. Siteye giriş yapıldıktan sonra canlı yayın paneline giriş yapılarak anlık maçların naklen kesintisiz ve ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

CBC Sport kanalı aynı zamanda uydu alıcısı üzerinden de izlenebilir. Aşağıda belirttiğimiz CBC Sport frekans numaralarıyla TV'den canlı olarak maçları takip edebilirsiniz.

CBC Sport Türksat frekans ayarları

CBC Sport Türksat frekans ayarları

- Uydu AzerSpace 46

- Frekans 11135 H 27500

CBC Sport kanalı uydu ayarlarını yapabilmek için ilk olarak uyduların Türksat'tan AzerSpace 46° uydusuna yönlendirmesi gerekiyor. Daha sonra frekans: 11135 H 27500 bilgileri uydu alıcısına girilir ve taratma işlemi başlatılır. Kanal bulunup eklendikten sonra CBC Sport kanalını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

CBC Sport frekans numaraları

Frekans 11135

Polarizasyon H- Yatay

Kapsam Doğu

Sembol Oranı 27500

FEC 5/6

V-PID –

A-PID –

Uydu T4A

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal