Canlı maç izle Kasımpaşa-Fatih Karagümrük: Bein Sports 1 Kasımpaşa Karagümrük maçı kesintisiz donmadan izle

Trendyol Süper Lig’de 26. haftanın açılışı Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçıyla yapılacak. Zorlu karşılaşmayı şifresiz izlemek isteyenler internetten Kasımpaşa Fatih Karagümrük canlı izle, Kasımpaşa Karagümrük maçı donmadan izle gibi terimleri sorguluyor.

16.02.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 16.02.2024-19:30)

Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçı için nefesler tutulmuş durumda. Haliç derbisi heyecanını yaşayacak olan futbol severler, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemenin yollarını arama motorlarından araştırıyor. Peki Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçı ne zaman?

Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçı 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 20.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda başlayacak. 

Hakem Kadir Sağlam’ın düdük çalacağı maç Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa Fatih Karagümrük

Kasımpaşa Fatih Karagümrük maçı muhtemel ilk 11’ler:

Kasımpaşa: Ali Emre | Yasin Özcan, Porozo, Omeruo, Winck | Gökhan, Aytaç Kara, Hajradinovic, Oğulcan, Fall | Nuno da Costa

Fatih Karagümrük: Sirigu | Levent Mercan, Ceccherini, Biraschi, Nazım Sangare | Rohden, Bertolacci, Eysseric, Can Keleş, Emre Mor | Güven Yalçın

Kasımpaşa Karagümrük maçı kesintisiz donmadan canlı izle

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük maçını donmadan ve kesintisiz izlemek için Bein Sports’a abone olabilirsiniz. Bunun dışında Taraftarium24, Selçuksports, Retrobet gibi kaçak yayın siteleri de canlı maç izle seçenekleri arasındadır. Ancak bu tür siteler yasa dışı siteler olduğu için buradan maç izlemenizi tavsiye etmiyoruz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal