Galatasaray Sparta Prag maç özeti ve golleri izle Exxen | 2024 GS Prag youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray sahasında Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Ülke puanı için oldukça kritik olan bu karşılaşma öncesinde Galatasaray Sparta Prag maç özeti, GS Sparta Prag özet, Exxen GS Prag özet izle gibi terimler yoğun olarak araştırılıyor. İşte Galatasaray Sparta Prag maç özeti…

15.02.2024-22:20 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-22:32)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag karşısında yeni bir zafer daha elde etmek istiyor. Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu gibi kaliteli ayaklara sahip olan sarı kırmızılılar RAMS Park’ta oynanacak olan mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Öte yandan Galatasaray Sparta Prag maç özeti, Galatasaray Sparta Prag Exxen özet ve goller gibi terimler internetten sorgulanıyor.

Galatasaray Sparta Prag maçı ne zaman?

Galatasaray Sparta Prag maçı bugün saat 20.45’te başlayacak. Mücadele Exxen ekranlarında canlı olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray Sparta Prag

Galatasaray - Sparta Prag muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Nelsson, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Sparta Prag: Vindahl, Sörensen, Krejci, Panak, Preciado, Kairinen, Laçi, Rynes, Karabec, Kuchta, Birmancevic

Cimbom’un hedefi 4 kupa

Süper Lig’de liderliği ele geçiren, Türkiye Kupası’nda da çeyrek finale yükselen Galatasaray, Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi’nde hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Okan Buruk’un öğrencileri Avrupa Ligi’ndeki final yolunda ilk engeli olan Sparta Prag’ı ilk maçtan aşmayı hedefliyor. Öte yandan 90 dakika boyunca taraftara büyük iş düşecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal