C98 coin nedir? C98 coin projesi ve yol haritası

C98 coin ne anlama gelmektedir? C98 coin hakkında tüm merak edilenlere haberimizin içeriğinde sizler için yer verdik.

17.04.2022-03:19 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-03:19) C98 coin nedir? C98 coin projesi ve yol haritası

Coin98 Ventures, DeFi Builders için yerleşik desteğe sahip birden fazla blok zincirinde merkezi olmayan finans ekosistemini ön yüklemek için Coin98 Finance'in yatırım koludur. Kullanıcıların blok zincirler arasında değer takas etme durumunu basitleştirir.

Ethereum, Solana, Polkadot, Binance Smart Chain ve diğer L1'ler üzerinde DeFi protokolleri ve uygulamaları oluşturan geliştiricilere yatırım yapmaktadır. Finansmanın yanı sıra, gelecek vaat eden erken aşamadaki şirketlere özgür ve zengin bir yaşam için güçlendirici ürünler inşa etmeleri için kaynaklar, endüstri bağlantıları ve kapsamlı destek sağlamaktadır.

C98 Token Dağıtımı

Uluslararası Borsa Launchpad Satışı – toplam token arz talebinin %5'i

Tohum Satışı – toplam token arz talebinin  %5'i

Stratejik Satış -- Toplam token arz talebinin %15'i

Takım – toplam token arz talebinin %20'si

Danışmanlar – toplam token arz talebinin %2'si

Hazine – toplam token arz talebinin %12'si

Ekosistem Büyümesi – toplam token arz talebinin %21'i

Topluluk Geliştirme – toplam token arz talebinin %20'si

Coin98 (C98)'i Benzersiz Yapan Nedir?

Diğer DeFi projeleri zincirler arası likiditeyi araştırsa da, bunlar genel olarak az sayıda farklı blok zinciri ile sınırlıdır. Coin98, 20'den fazla blok zincirini destelemekte olup sektör ortalamasında ileriye adım atmıştır. Bu, bir çok ağ arasında takas ve bir yerden alıp başka bir yere götürme sağlayan zincirler arasında köprü görevi görmekte olan Space Gate ile gerçekleşmektedir.

İki veya daha fazla işletmenin ortaklıkları olmadan farklı blok zincirine erişmek olanaksız olurdu. Coin98, Polygon, Terra, PancakeSwap, Avalance, Elrond, Fantom ve Band Protocol ile çeşitli kapasitelerde işbirliği sağlamaktadır. Farklı blok zinciri ekosistemleri ile bir diyalog sürdürmek, zincirler arası likidite ve hizmetlerden yararlanmak için bir köprü oluşturmaya onay vermektedir.

Geleceğe yönelik bir web uygulaması ve ek cüzdana gelen çok zincirli yerel takaslar ile ekip, kripto para birimini ve DeFi'yi daha erişilebilir hale getirmeye olanak sağlamaktadır. Ayrıca beklenmekte olan C98 token lansmanı ve çoklu blok zincirlerinde stake desteği geliştirmeleri de mevcuttur. Coin98, likidite için daha fazla AMM entegre eder ve ek zincirler arasında köprü kurarak genel ekosistemini geliştirebilmektedir. 

C98 nasıl satın alınabilir?

Binance’ye üye olup cüzdanlarına lira ve dolar gibi fiyat para birimleri yatırımı sağlanarak C98 satın alınabilmektedir.

C98 coin nedir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal