Bursaspor Başkanı Ali Ay: Ahlaksızlık Yaptılar

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, geçtiğimiz gün anlaşma sağlanmasına rağmen gerçekleşmeyen Kamil Grosicki olayının detaylarını açıkladı.

01.09.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-15:22) Bursaspor Başkanı Ali Ay: Ahlaksızlık Yaptılar

Ali Ay, yeşil beyazlı ekibin Özlüce Tesisleri'nde yeni transferleri tanıttığı toplantıda, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun, "Bursaspor'un transferi konusunda anlaşmaya vardığı Kamil Grosicki'nin kenti terk etmesine ilişkin ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Ali Ay, "Açık ve net söylüyorum. Biraz ahlaksızlık yaptılar." şeklinde yanıt verdi.

Yaklaşık 10 gündür Grosicki’yi kadrolarına katmak için çabaladıklarını söyleyen Ay, Türk menajerlerle iletişimin sağlandığını ve karşı tarafın bütün taleplerinin yerine getirildiğini belirtti.

Grosicki'nin kontratını hazır duruma getirdiklerini ve gün içinde sağlık kontrolünden de geçirildiğinin altını çizen Ay, şu ifadeleri kullandı:

"Menajerleri, 'Başkanım komisyonu nasıl ödeyeceksiniz?' diye bir soru sordular. Bu yılın komisyonunu şimdi, diğerini ise önümüzdeki sene ödeyeceğimizi bildirdik. Onlar da komisyonu peşin almak istediklerini söylediler. 'Nasıl alırsınız?' diye sorduğumuzda, 'Masa üzerine nakit.' dediler. Ben de, 'Burası dernek. Nasıl vereceğiz? Biz de öyle saçma durumlar olmaz. Kontrat imzalanır, banka yoluyla alırsınız. Kalan kısmı da gelecek sene öderiz.' dedim. Onlar da, 'Seneye olmaz, onu da peşin isteriz.' dediler. Daha sonra, 'Tamam, bir ay sonra onu da verelim.' dedim ve el sıkıştık."

Görüşme sonrası Hull City’den evrakların beklendiğini, bu esnada da Grosicki’yi sözleşme imzalamak üzere kulübe çağırdıklarını belirten Ay, "Grosicki, 'Avukatıma haber vermeden sözleşme imzalamam.' dedi. Bir karışıklık yaşandı ve otele gidip futbolcuyu kontrol etmelerini istedim. Daha sonra otelin bomboş olduğunu ve adamların kaçtığını öğrendim. Samet hoca ile görüştüm. Bana 'Başkanım hiç sorun değil. Bizim 6 futbolcumuz var.' dedi. Grosicki, gece 23.00 sularında bize haber gönderip tekrar gelmek istemiş. Samet hocamız da bunun üzerine, 'Bu karakterdeki futbolcuyu ben takımdan içeri sokarsam, Bursaspor'u karıştırırız.' dedi. Aynı durum benim için de geçerli. Bursaspor için hayırlısı oldu diyebilirim." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal