Bülent Ersoy’un Başında Şemsiyeyle Bekleyen Albayın Görevinden Alınarak Hakkari’ye Gönderileceği İddia Edildi

Önceki gün Anıtkabir’i ziyarete giden ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un ıslanmaması için başında bekleyen askerin görev yeri değiştirildi. İşte o detaylar…

14.01.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-09:10)

Güçlü sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla yıllardır hafızalara kazınan usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gitmişti. Yağmurlu bir günde Anıtkabir’i ziyarete giden usta sanatçı, tekerlekli sandalyeyle Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini görmeye gitti. Anıtkabir’de Bülent Ersoy’u gören hayranları ise ünlü sanatçının uzaktan da olsa fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan bu fotoğraflar videolarda Bülent Ersoy’un yanında bulunan asker dikkat çekti. Gözlerden kaçmayan o detayda, tekerlekli sandalyeyle Anıtkabir’e giden usta sanatçının başında bekleyen askerin beklemesi sosyal medyada tepki çekti. Askerin işinin Bülent Ersoy’un başında beklemek olmadığını belirten kullanıcılar, Bülent Ersoy’a tepki gösterdi. Kısa sürede Twitter’da binlerce yoruma konu olan olaya ilişkin ise herkesi şaşırtan bir olay gerçekleşti. Ortaya atılan iddiaya göre Milli Savunma Bakanlığı’nın Anıtkabir’de Bülent Ersoy’un başında bekleyen asker ve görüntüler hakkında inceleme başlatıldığı duyuruldu. Bu duyurunun üzerinden çok geçmeden, asker hakkında bir karar verildi. 

ALBAY ÜZGÜN OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ

Geçmişten günümüze seslendirdiği şarkılar ve yaptığı dobra konuşmalarıyla bilinen usta sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Anıtkabir’i ziyarete gitmişti. Usta sanatçının ziyaret sırasındaki görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyadaki kullanıcıları ayağa kaldırarak, binlerce yorum yapılmasına neden oldu. Tekerlekli sandalyeyle ziyarete giden Ersoy’un başında bekleyen askerin görevinin o olmadığına yönelik gündem oluştu. Tepki çeken o görüntülerden sonra Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti. Bunun üzerine Bülent Ersoy’un başında bekleyen Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert’in görevden alındığı iddia edildi. Bu habere göre Albay Hakan Osman Sert’in yeni görev yerinin Hakkari Yüksekova olduğu belirtildi. Albay Sert’in ise bu konu nedeniyle çevrelerine üzgün olduğunu söylediği ve tayin yapıldıktan sonra emekliye ayrılmak istediğini belirttiği iddia edildi. 

Bülent Ersoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal