Bugün Aşkta Yanılabilirsiniz! Bugün Ay İkizler Burcunda

Bugün İkizler burcundaki Ay, Venüs ile karşı karşıya gelince sohbetler, konuşmalar daha çok karşımıza gelebilir. Peki bugün ne yapmak gerekir gelin birlikte bakalım.

14.11.2019-12:59 - (Son Güncelleme: 14.11.2019-12:46)

Bugün gün içinde neler yapmamız ve yapmamanız gereken şeyler nelerdir gelin birlikte bakalım.

Bugün ne yapılabilir? Bugün İkizler burcundaki konumu ile Ay, Venüs ile karşı karşıya geldiğinde muhabbetler, konuşmalar daha fazla karşımıza gelebilir. Tembellik veya dağınıklıklar da mevcut. Hayatın iyi yönlerine zaman ayırabiliriz. Fakat bazı dedikodular veya yanlış bilgilere karşı da hazırlıklı olmak gerekir. Bilhassa akşam saatlerinde daha boş verici veya sorumsuz tavırlarla karşı karşıya kalaibliriz.

Nelerden kaçınmalı? Gün içerisinde hareket ve yenilik arayışı içinde olabiliriz. Çok konuşabiliriz fakat iş eyleme geldiğinde aynı kararlılığı sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Güzel sanatlar, insan ilişkilerine yönelik hobiler hayatımıza renk getirebilir. Bugün aşkta da yanılgılar veya kendi kendimizi kandırdığımız durumlar meydana gelebilir. Değerlerimizi korumaya dikkat gösterelim.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Fırtına Yeni bir döngüye giriyoruz.  Takvime göre Fırtına günündeyiz. Kendi duygusal yaşantımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak vesilesiyle, eskiden kaynaklanan problemler çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara eğilebiliriz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal