Bu sefer yalan haberin hedefi Selçuk Bayraktar oldu: Bizans görse kahpeliğinden utanır

Tüm Türkiye kurumlarıyla Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen büyük deprenmelerin yaralarını sarmaya çalışırken, dezenformasyonlarla da mücadele durmaksızın devam ediyor. Bu sefer yalan haberin hedefi Selçuk Bayraktar oldu.

22.02.2023-15:20 - (Son Güncelleme: 22.02.2023-15:20) Bu sefer yalan haberin hedefi Selçuk Bayraktar oldu: Bizans görse kahpeliğinden utanır

Dünyanın önemli savunma şirketlerinden biri olan Bakyar, dünyanın birçok yerinde ürettiği askeri teknoloji ile adından söz ettirir konumda. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” açıklaması yaptığına yönelik paylaşımlar sosyal medyada yayılmaya başladı. Söz konusu paylaşımlara Baykar’dan yalanlama gecikmedi.

Baykar'dan yalanlama geldi

Baykar Medya İlişkileri Direktörü İlker Akgüngör, asılsız haberlerle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 

Akgüngör, ''Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın “Türkiye’de öyle bir kitle var ki, Bizans görse kahpeliğinden utanır” diye bir beyanı veya açıklaması yoktur. Son dönemde sosyal medyada Selçuk Bayraktar'a atfen sıkça dillendirilen bu sözlere itibar edilmemesini rica ederiz.'' ifadelerine yer verdi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal