Bu koşulları sağlayan paraya para demeyecek! Yüksek maaşla personel alınacak

Yüksek maaşla iş sahibi olmak isteyenler için harika haber duyuruldu. Yüksek maaşla personel alımı yapılacak. 3 farklı iş için başvuru ekranı açıldı. Tüm şartlar, koşullar belli oldu…

15.03.2024-14:08 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-15:22) Bu koşulları sağlayan paraya para demeyecek! Yüksek maaşla personel alınacak

Herkesin hayali olan yüksek maaşla iş sahibi olmak artık hayal değil! Büyükşehir Belediyesi tarafından müjdeli haber duyuruldu. Belirsiz süreli istihdam edeceği toplamda 5 yüksek maaşlı personel alımı yapılacağı paylaşıldı. 6 Mart 2024 tarihinde başlamış olan başvurular; 25 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuru için vatandaşların son 10 günü kaldı. Başvuru gününden sonra yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecek.

Yüksek maaşlı personel alımı için başvuru evrakları

Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 5 personel alımı yapılacağının haberi duyuruldu. Yüksek maaş ile yapılacak olan personel alımında gerekli başvuru evrakları da tek tek belli oldu. 5 farklı pozisyon için yapılacak olan personel alımında belgeleri ve evrakları eksiksiz şekilde tamamlayıp teslim edenler mülakata tabi tutulacak. Mülakat sonucu olumlu olan personellerin ise iş başı yapınca gerekli belgeleri istenecek. 

Yüksek maaşlı personel alım yapılacak

Yüksek maaşlı personel alımı için başvuru şartları neler?

Çevre mühendisi olarak başvuru yapacak olan adaylar için; üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak, alanında 3 yıl tecrübeye sahip olmak B2 - C2 seviyelerinde İngilizce bilmek, ofis programlarını eksiksiz ve hızlı şekilde kullanabiliyor olmak. son olarak ise İSO 14001 çevre yönetimi sistemi iç tetkikçi ya da dış tetikçi sertifikasını almış olmak.

Eğitim uzmanı pozisyonu için başvuruda bulunacak olan adaylar; üniversitelerin işletme, çalışma ekonomisi, insan kaynakları, yönetim ve benzeri bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmuş olması, video çekimi yapabiliyor olması, eğitim gelişim alanlarında tecrübeye sahip olması, etkili sunum yapabiliyor olması ve son olarak ise LMS platformu yönetimi teknik bilgisine hakim olması şartları aranıyor.

Son olarak iş ve sistem geliştirme mühendisi personel alımı için başvuruda bulunacak olan adaylar; üniversitelerin endüstri mühendisliği bölümünden mezun olması gerekiyor. Adayların alanında en az 3 yıl tecrübeye sahip olması, iyi derecede İngilizce biliyor ve konuşabiliyor olması, ofis programlarını aktif şekilde kullanabiliyor olması, KPI belirleme ve kurumsal karne oluşturma konusunda tecrübeye sahip olması ve son olarak EFQM model bilgisine sahip olup İSO  9001 iç denetim sertifikasına sahip olması şartı söz konusu.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal