Bozdağ Eylül'ün Ölümüyle İlgili Açıklamada Vahşetlere Verilecek Cezayı Açıkladı

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 22 Haziran günü Ankara'da kaybolan Eylül'ün öldürülmesine dair yaptığı açıklamada, bu tür bir vahşete verilecek cezanın ne olduğunu açıkladı.

01.07.2018-14:06 - (Son Güncelleme: 01.07.2018-13:53)

22 Haziran 2018 tarihinde Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’dan önceki gece acı haber geldi. Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği arama çalışmaları sonunda küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı. İşkence edilip cinsel istismar sonrası boğularak öldürüldüğü tespit edilen 8 yaşındaki Eylül dün gözyaşları içeresinde toprağa verildi.

HÜKÜMETTEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye'yi derinden üzen vahşetle alakalı hükümet kanadından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ bu tür bir vahşete verebilecek ceza ile ilgili, 'Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız' ifadelerini kullandı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"Vahşice bir cinayet. Türkiye olarak bu tür cinayetleri önleme konusunda ciddi tedbirler aldık bugüne kadar hükümet olarak. Önümüzdeki dönemde bu tedbirleri tekrar gözden geçirip cezaları daha da artıracak adımlar atacağımızı daha önce açıklamıştık ancak seçimin araya girmesiyle bu düzenlemeler yapılamamıştı. Yeni dönemde bu konularda cezaları daha da artıran adımları atacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek isterim"

Açıklamasında CHP’deki liderlik kavgasına da değinen Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Dünya Kupası üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiri getirdi.  Bozdağ, gelen bir soru üzerine ‘’Ronaldo gitti, Messi gitti, Kılıçdaroğlu gitmedi’’ ifadelerini kullandı. Seçimin kazananın ortada olduğunu ifade eden Bozdağ, milletin aklıyla dalga geçilmemesini vurguladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal