Ankara Valisi, Küçük Eylül'ün Nasıl Öldürüldüğünü Açıkladı

Ankara Valisi Ercan Topaca, Polatlı'da öldürülen 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili açıklamalar yaptı. Topaca küçük kızın boğularak öldürülmüş olabileceğini söyledi.

30.06.2018-19:36 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-19:51)

Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Polatlı'da katledilen ve cesedi bir hafta sonra bulunan Eylül Yağlıkara ile alakalı açıklama yaptı. Cinayetle alakalı ilk defa ortaya çıkan ayrıntıları paylaşan Topaca şöyle dedi: Fail net. Bu aşamalar hukuken belli bir gizlilik içinde de devam ediyor. Soruşturmayı etkilememesi bakımından çok ayrıntıya girmiyoruz.

1 KİŞİ TUTUKLU, 4 KİŞİ GÖZALTINDA

Şimdilik 1 tutuklu ve 4 gözaltı var. Başka görgü tanıkları olabilir. Savcılık onların da ifadesine başvurmasının ardından iddianameyi mahkemeye yollayacaktır. Bu işin takipçisi olacağız. Herkes bu vahşice olayın şoku içinde. Bütün insanlarımızın devletimize güvenmelerini, bu faillerin en ağır biçimde cezalandırılacağını ve hukuk katında gerekenin yapılacağını söylemek istiyorum.

Şu an tutuklu cezaevinde biliyorsunuz. O adli bir aşamadır. Kanıtlar alınacaktır. İlerki sorgulamada daha teknik ve somut kanıtlar gün yüzüne çıkmasının ardından onlar sorulacaktır. Daha o bölüme gelmiş değiliz.

Alakalı olduğunu zannettiğimiz şahıslar var fakat hukuken net bir delil olmadığı için şu suçlu bu suçlu demek doğru olmaz.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ TAHMİN EDİYORUZ

Boğarak öldürülme olasılığının yüksek olduğunu zannediyoruz. Çok feci bir biçimde. Tıbbi işlemler yapılmadan net olduğunu söylemek olanaksız. Cinsel istismar hususunda ise adli tıp ve otopsi neticesini beklemek gerek. O hususta şu an bir delil yok.

KATİL ZANLISININ KİŞİLİK BOZUKLUĞU OLABİLİR

Bavuldur, başka şahıslardır. Kamuoyuna doğru olmayan bilgilerin yayılmasını doğru bulmuyoruz. Bunlara itibar edilmemesini de istirham ediyoruz.

Zanlı ile ailenin aynı köyde aynı komuşuluk alakaları var. İş de vermiş olabilir. Arada bir husumet kavga yok. Sebebi kişilik bozukluğu olabilir. Şu an bizim bulduğumuz bir nokta yok.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal