Bingöl şehitlerini unutmadı! Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği

Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel anma programı düzenlendi. Programda Kur'an-ı Kerim okunurken, şehitlerimiz için de dua edildi. İşte detaylar...

15.07.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-12:05)

Bingöl'de 15 Temmuz şehitlerine özel anma programı yapıldı. 

Şehitlerimiz dualarla anıldı!

Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Şehitlik Anıtı'nda yapılan anma töreninde, Kur'an-ı Kerim okunurken, il Müftüsü Mustafa Topal da şehitlerimiz için dua etti.

Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri şehitlerimizin isminin yazdığı alana karanfil bıraktı.

 bingöl 15 temmuz programı

Ekinci ile beraberinde ki protokol üyeleri sonrasında Yenişehir Mah. Sanat Sokağı'nda bulunan 15 Temmuz gecesini hatırlatan fotoğraf ve resim sergisini gezdi.

15 Temmuz şehitlerini anma programına, 49. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Necdet Durak, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Vahap Baysal ve 15 Temmuz gazisi Onur Asutay da katılım sağladı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal