Binance çöktü mü? 25 Mayıs 2022 Salı Binance neden açılmıyor? Binance ne zaman düzelecek? Binance.tr ağ hatası nedir, nasıl çözülür?

Binance çöktü mü? sorusunun yanıtı çok sayıda kullanıcı tarafında sorgulanmaya başlandı. Platforma erişim sağlayamayan kullanıcılar, '25 Mayıs 2022 Salı Binance neden açılmıyor?' sorusuna da yanıt ararken ağ hatası ve çözümüne ilişkin bilgileri yakından takip ediyor.

25.05.2022-00:55 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-00:55) Binance çöktü mü? 25 Mayıs 2022 Salı Binance neden açılmıyor? Binance ne zaman düzelecek? Binance.tr ağ hatası nedir, nasıl çözülür?

Farklı kripto para birimlerinin işlem ticaretlerinin gerçekleştirildiği platformlardan biri olan Binance'ye erişim sağlayamayan kullanıcılar, Binance çöktü mü? Binance ne zaman düzelecek? sorularına yanıt aramaya başladı. 25 Mayıs 2022 günü erişimin kaybolduğu platformda ağ hatası görülürken bu hatanın ne olduğu be nasıl düzeleceği hakkında detaylı bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor.

Binance çöktü mü, neden açılmıyor?

Binance çöktü mü

Binance kullanıcıları gün içinde platforma ulaşma konusunda sorun yaşarken olay sosyal medya gündeminin de ilk sıralarında yer aldı. henüz konuya ilişkin resmi bir açıklamanın yapılmadığı bilgisine ulaşılırken yaşanan problemin sadece Türkiye'de mi yoksa global mı olduğu da sorgulanıyor.

Daha önce de buna benzer bir durumla karşı karşıya kalan Binance kullanıcıları, Binace TR den yapılacak olan açıklamalara odaklandı.

Binance çöktü mü

Binance nedir?

Tarihi 11 yıl öncesine dayanan kripto paralarda ilk olarak Bitcoin'in yaratılması sonrasındaki süreçte 'Bitcoin Alternative' terimi ortaya atıldı ve bunun sonucunda da altcoinler ortaya çıktı.

Günümüzde 6000'den fazla altcoin yer alırken bu altcoinlerle ilgili yatırım yapılmasına olanak sağlayan çok sayıda kripto para borsası bulunuyor. Binance, bu kripto para borsaları arasında yer alırken 2017 yılında merkezi Çin'de bulunan Changpeng Zhao aracılığıyla kuruluşu gerçekleştirilen Binanace'nin artış gösteren ticaret hacmiyle dünyanın en çok tercih edilen kripto para borsası olma ünvanına sahiptir.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal