'Beyaz Cennet' Turistlere Kaldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya başlayan tam kapanmadan muaf olan turistlerin akınına uğradı. Denizli'de Travertenler üzerinde yürüyen turistler, doğal güzelliğin tadını doyasıya çıkardı.

09.05.2021-16:55 - (Son Güncelleme: 09.05.2021-17:55) 'Beyaz Cennet' Turistlere Kaldı

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan muaf tutulan turistler, Denizli'de, güneşli havada Pamukkale'nin keyfini doyasıya çıkardı.

Denizli'de Travertenleri, antik kenti ve şifalı suları ile dünyaca ünlü kent, pandemi kapsamında alınan tedbirler sebebiyle turistlere kaldı.

BEYAZ CENNET HAYRAN BIRAKTI

Turistler, antik havuza girmeyi de ihmal etmezken bölgede etkili olan güneşli havayı fırsat bilen turistler travertenlerde gezip, güneşlendi. 


Muazzam ortamın tadını doyasıya çıkartan ziyaretçiler, cep telefonları ile bol bol fotoğraf ve video çekerek, bu anları ölümsüzleştirdi.

Ukranya'dan ailesi ile beraber gelen Avgustin Zelay ilk kez ziyaret ettiği Pamukkale'yi çok beğendiğini ifade ederek ''Burası fotoğrafta görüldüğünden daha güzel. Harika bir yermiş. Pamuk gibi travertenlerde yürürken sanki kendimi bulutların üzerinde hissettim.''



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal