Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un Sakatlığı İle İlgili Açıklama Yapıldı

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Göztepe ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren yıldız futbolcusunun sağlık durumu hakkında bilgi verildi.

13.02.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 13.02.2022-14:07)

Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'a kritik karşılaşma öncesinde yıldız futbolcusundan kötü haber geldi.

OĞUZHAN FORMASINDAN UZAK KALACAK

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Göztepe ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta sakatlık geçiren Oğuzhan Özyakup'ın 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Oğuzhan Özyakup'un sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe ile oynadığı müsabaka sırasında, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun alt baldır arka adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oğuzhan Özyakup’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verilerek sağlık durumu hakkında bilgi verildi.

BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

29 yaşındaki tecrübeli futbolcu Oğuzhan Özyakup, bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 17 karşılaşmada sadece 1 asistlik bir katkı yaratırken beklentilerin oldukça altında

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal