Ahmet Çakar Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı Sert Sözlerle Eleştirdi!

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Kayserispor karşılaşmasında aldığı beraberliğin ardından söylediği sözlerle taraftarların duygularına adeta tercüman oldu.

13.02.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 13.02.2022-13:09)

Haftalardır istediği sonuçları bir türlü alamayan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in ardından göreve getirilen Domenec Torrent de takıma merhem olamadı. Galatasaray'da kötü gidişatın önüne bir türlü geçilemezken, alınan sonuçlar nedeniyle takım Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor.


AHMET ÇAKAR'DAN GALATASARAY YORUMU

Ünlü yorumcu, eski hakem Ahmet Çakar, haftalardır toparlanamayan ve son olarak Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında oynadığı Kayserispor karşılaşmasında beraberliği son dakikalarda bulan Galatasaray ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarda ;

' Galatasaray ne yapsa olmuyor. Hâlâ kısmen de olsa düşme potası içindeler. Dün geceye baktığımızda da aslında ikinci yarı iyi oynadılar. Önemli pozisyonları var. Belki ilk yarı Gomis ceza alanında yalnız kalsa da orta sahadan destek gelmese de ikinci yarı tablo biraz değişti. Fakat dedik ya sanki bir şeyin gazabı Galatasaray'ın üzerinde. İyi oynarken gol yediler. Üstelik ben böyle bir golü yıllardır da görmedim. Voleyi vuruyor, top direkt kaleye gitse lafım yok, kaleciye çarpsa lafım yok ama o vole kaleye 6 metreden yere vurup yükselip kaleci Pena'nın üzerinden gol oluveriyor. Galatasaray dua etsin Mustafa Muhammed'e. Sonradan oyuna girdi ve bitime 5-6 dakika kala kornerden gelen topu gol yaptı. Beraberlikle mağlubiyet arasındaki fark sadece 1 puan. Ama Galatasaray için fark çok daha büyük. Eğer mağlup olsalardı tribünlerde ve yönetimde çok çok farklı şeyler olabilirdi. Ama dedik ya Galatasaray hâlâ az da olsa düşme riskini yaşıyor. Bakalım ne olacak? Burak Elmas ve avaneleri ne yaptıklarını bilmiyorlar. Domenec Torrent'i getirdiler... Galibiyeti yok, başarısı yok. Olası birkaç arka arkaya mağlubiyet veya puan kaybı Galatasaray'ı çok zor durumlara sokabilir. Hep söylüyorum, şu artlarda Fatih Terim'i göndermenin manası neydi? Üstelik bu takım önümüzdeki ay Avrupa kupası oynayacak. Ayrıca yönetime sormak lazım, bu Taylan, Berkan, Boey Galatasaray'ın futbolcusu mu? Yazık gerçekten çok yazık! ' ifadelerini kullanarak sarı kırmızılı takım hakkında eleştirilerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal