Fenerbahçe'de Formasına Kavuşan Altay Bayındır'dan Açıklamalar Geldi!

Fenerbahçe'nin sakatlıktan dönen Milli kalecisi Altay Bayındır, hem yaşadığı süreç hem de Giresun'da aldıkları galibiyet hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13.02.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 13.02.2022-11:48) Fenerbahçe'de Formasına Kavuşan Altay Bayındır'dan Açıklamalar Geldi!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Giresunspor deplasmanında geriye düştüğü mücadelede sahadan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe'de çifte sevinç yaşandı.

FENERBAHÇE'DE ÇİFTE SEVİNÇ YAŞANDI

Giresunspor karşısında alınan galibiyet ve uzunca bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Altay Bayındır'ın formasına yeniden kavuşması camiada büyük bir mutluluk yarattı.


ALTAY BAYINDIR'DAN AÇIKLAMALAR

Milli Takım ve Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, yaşadığı uzun süreli sakatlık süreci ve Giresunspor karşısında almış oldukları galibiyet ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çok şükür uzun sakatlık süreci sonrası bıraktığım yerden devam etmeye geldim. Zorlu bir süreçti. Her şeyime dikkat ederek kısa sürede döndüm. Ciddi bir sakatlıktı. Geldiğim, takımla beraber olduğum ilk maçta kazandığımız için, özellikle bu gidişatın içerisinde kazanmak çok mutluluk verici bir detaydı. Formanın ağırlığının bilincindeyiz. İçeride de sık sık konuşuyoruz. Bu armanın, camianın ne kadar büyük olduğunu, camiamıza ne şekilde bir futbol sergilememiz gerektiğini konuşuyoruz. Sahadaki mücadelemizi artırarak devam edeceğiz. Giresun'a her maçta olduğu gibi kazanmak için geldik. Son derece önemli bir maçtı. Bize burada aldığımız galibiyet bir nefes aldırdı. Kazanma duygusunu bize yeniden kazandırdı. Bu duyguyla devam etmemiz gerekiyor. Burada 90 dakika çok iyi mücadele ettik. Çok daha iyi olacağız. ' ifadelerini kullanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal