Galatasaray'da Berkan Kutlu Takımın Kötü Gidişatı Hakkında Konuştu!

Galatasaray'da son haftaların en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Berkan Kutlu, Süper Lig'de son olarak oynadıkları Kayserispor maçında aldıkları beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

13.02.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 13.02.2022-11:33)

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır kötü gidişatını tersine çeviremeyen Galatasaray, son olarak kendi sahasında oynadığı Kayserispor karşılaşmasında da geriye düştü ancak beraberliği son dakikalarda kurtardı.

TARAFTARIN TEPKİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Sarı kırmızılı ekipte futbolcular, yönetim ve teknik direktöre tepkiler her geçen hafta çığ gibi büyümeye devam ederken son haftaların en çok eleştirilen isimlerinden biri de Berkan Kutlu oldu.


ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDEKİ İSİM KONUŞTU

Berkan Kutlu, Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile kendi sahalarında berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Söylenecek çok fazla şey yok. Çok zor bir durumdayız. Herkes durumun farkında, çok çalışıyor. 1-0 geriye düştük, 1-1'i yakaladık. 2-1'i yakalayamadık ne yazık ki. Çalışmaya devam edeceğiz. Takımın için bulunduğu durumla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Herkesin çok çalışması, her anını analiz etmesi lazım. Başka hiçbir durum yok. Biz  bu duruma soktuk takımı, bizim çıkarmamız lazım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal