Beşiktaş'ın Süper Lig'de Hatayspor maçında kalesini koruyacak olan Emre Bilgin hakkında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı!

Ersin Destanoğlu'nun cezası ve Mert Günok'un sakatlığı nedneiyle Hatayspor karşısında Beşiktaş'ın kalesini koruyacak olan 18 yaşındaki Emre Bilgin'in eski yüzücü olduğu öğrenildi.

16.03.2022-11:50 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-12:02)

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmadan önce dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılar zorlu maçtan mutlak üç puan almak isterken takımın kalesinde ise oldukça sürpriz bir isim olacak. Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun cezalı olması ve Mert Günok'un sakatlığı nedeniyle kaleyi Emre Bilgin koruyacak. Bayrampaşa Demirspor Asbaşkanı Oygu ise genç file bekçisi hakkında dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Genç kaleci hakkındaki açıklamalar gündem oldu

Beşiktaş'a Bayrampaşa Demirspor takımından katılan genç file bekçisi hakkında takımın as başkanı Oğuzhan Oygu dikkat çeken açıklamalar yer verdi. As başkan yaptığı açıklamada, 'Çok iri bir çocuktu ancak dağınıktı. Fazla kalın olduğunu düşünüp, uzun kaslarını çalıştırmak için kulübümüzün yüzme takımına aldık. O dönem sudan korkuyordu. O korkusunu da yendi, epey yüzme çalıştıktan sonra inceldi. Yeterli seviyeye gelince önünü açmak için erkenden Beşiktaş’a verdik. Kaleyi alırsa asla bırakmaz.' ifadelerine yer verdi.

Emre Bilgin, Hatayspor maçında sahada olacak.

Geleceğine umutla bakılıyor

Genç file bekçisinin geleceğine Beşiktaş takımı büyük umutlarla bakmakta

Genç kaleci ile ilgili olarak Beşiktaş A Takım Kaleci Antrenörü Hakan Çalışkan ise, 'araftarlar Ersin gibi Emre Bilgin’i de alkışlayacaklar. Özgüveni mükemmel. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Ersin gibi Emre de çok yetenekli ve çalışkan' ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş Alyapı Koordinatörü Mehmet Ekşi ise genç Emre Bilgin hakkında, 'Ersin ile Emre uzun yıllar Milli Takım ve Beşiktaş kalesini korudu. Geçen yıl 11 maçın 6’sında gol yemedi. Bu sene 3 kez U19 oynadı hiç gol yemedi. Bire birlerde çok iyi refleksleri var. Hatay maçında tekniğini izleyeceğiz.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal