İngiliz Ian Wright'ın Fenerbahçeli Mesut Özil ile ilgili açıklamaları ülkede gündem oldu!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun devre arasında Arsenal ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil hakkında İngiliz efsane futbolcu Ian Wright'ın açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

16.03.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-11:30) İngiliz Ian Wright'ın Fenerbahçeli Mesut Özil ile ilgili açıklamaları ülkede gündem oldu!

Feenrbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, bu sezon başında Vitor Pereira ile yaşadığı sorunlarla dikkat çekerken, İsmail Kartal'ın göreve gelmesi sonrası ise sakatlığı nedeniyle uzun süre forma terletememişti. Taraftarların inişli çıkışlı performansı nedeniyle eleştirdiği Mesut Özil ile ilgili , takımın başkanı Ali Koç ise, 'Ticari işlerini bırakıp futboluna odaklanması gerekiyor" dediği Mesut Özil, eleştirilere karşı bu sezon sahada kaldığı süre içinde bulduğu gol sayısı ile dikkat çekiyor. Son olarak Alanyaspor ağlarını havalandıran ve bu sezon Fenerbahçe forması altında ligdeki 8. golünü atan Mesut Özil, Serdar Dursun'dan sonra Fenerbahçe'nin ligdeki en skorer futbolcusu durumunda. Fakat futbolcu ile ilgili İngiltere'de dikkat çeken haberler yer aldı.

Eski futbolcudan Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalar geldi.

Ülkede konuşulmaya devam ediliyor

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, İngiltere'de yine gündem oldu. Arsenal formasını terlettiği dönemde ülkede dikkat çeken isimlerden birisi haline gelen futbolcu hakkında son olarak İngiliz eski yıldız Ian Wright dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Norveçli futbolcu ile kıyasladı

Ian Wright, Mesut Özil sonrasında kadroya katılan Norveçli Odegaard'ın şu anda teknik adam Mikel Arteta'nın Arsenal'de Mesut Özil'den beklediği yüksek seviye performans gösterdiğini aktardı. Açıklamasında ise, 'Arsenal'de müthiş bir hava var. Takım gayet rahat ve sakin. Çünkü Odegaard gibi bir yıldıza sahipler. Takımı gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Benim için 'oyun kurucu' geri döndü. Bilirsin, bir takımda 10 numara oynayan oyuncular çok önemlidir. İçine girdiği pozisyonları bitirme, sakin ve soğukkanlı olması ve acele etmemesi çok önemli. Odegaard, bunların hepsini yapıyor. Forvet oyuncuları için çok verimli oyunuyor. Onları gol pozisyonlarına sokuyor. Lacazette'i daha aktif hale getirdi. Bizim de Mesut Özil'den istediğimiz buydu. Bu şekil oynayan oyun türüdür.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal